Информация за продукта

Дълготрайната торба за прахs-bag® издържа 50% по-дълго от традиционните хартиени торби за прахосмукачки.

Предимства

60% повече смукателна мощност

Устойчивият синтетичен материал на дълготрайната торба s-bag® осигурява оптимален въздушен поток и осигурява на Вашата прахосмукачка постоянна мощност на засмукване, докато торбата за прах се пълни.

3-слоен дизайн

Различни материали за постигане на оптимален баланс между ефективност и филтрация, което позволява на торбата да има непрекъсната висока ефективност във времето без запушване и висока степен на филтриране.

Дизайн Powerflow™

Патентованото 3D сгъване осигурява оптимално разгъване: поддържа висока мощност на засмукване и предотвратява запушване.

Подобрена система за затваряне – издръжлива и хигиенична

Системата за затваряне е преработена и е направена по-твърда чрез използване на по-здрав материал и нова технология за уплътняване. Това гарантира, че s-bag® се затваря всеки път и няма да се счупи или да изпуска. Тази вакуумна торба е лесна за поставяне в уреда за почистване и е хигиенична, тъй като торбата автоматично се запечатва, когато се извади, предотвратявайки всякакво разливане и прави смяната на торбата бърза и чиста.

TÜV сертифициран

TÜV Rheinland Group независимо тества и отсъди сертификат за ефективност на s-bag® Classic Long Performance. Можете да намерите повече информация на www.tuv.com

Аксесоари

Помощ

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG
Man folding towels