Информация за продукта

Свързващият кит Ви позволява да монтирате сушилнята си над пералната машина, освобождавайки Ви повече място. Вграденият плъзгащ се рафт е лесен за използване. Подходящ е за всички перални и сушилни с предно зареждане на AEG с дълбочина от 52 до 67 см.

Предимства

Истински удобен, плъзгащият се рафт Ви помага при прането.

Издърпващият се плъзгащ се рафт е проектиран за Ваше удобство. Зареждането или разтоварването на Вашата машина никога не е било толкова лесно.

Монтирайте Вашата пералня и сушилня безопасно с помощта на предпазната лента.

Предпазната лента в нашия свързващ кит гарантира, че Вашите машини винаги ще бъдат надеждно стабилни и сигурни. Лесно е да свържете Вашата пералня и сушилня без да се налага допълнително фиксиране.

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Имате проблем?

Прочетете помощните материали и получете помощ на страницата ни за Поддръжка, за да намерите бързо решение и да сте готови да продължите.

Гаранция

Поздравления за закупуването на Вашия AEG уред.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да резервирате услуга или да получите отговори на други Ваши въпроси. На Ваше разположение сме по телефон и електронна поща.