Информация за продукта

Отдайте се на хрупкава, пържена храна без чувство за вина. Универсалният Gourmet 6 Air Fryer позволява пържене, гриловане и дори печене – с малко или никаква мазнина. Здравословни, апетитни ястия за цялото парти.

Предимства

Пържете храна с до 90% по-малко мазнина и до 50% по-малко калории.*

Gourmet 6 Air Fryer осигурява по-здравословен начин да се насладите на пържени ястия. Чрез циркулация на супер загрят въздух съставките се приготвят от всички ъгли. Така че можете да постигнете текстурата на пържена храна, като използвате малко или никаква мазнина.

*В сравнение с пържени картофи. Анализ, извършен от акредитирана лаборатория (ISO/IEC 17025:2017).

Пържете, печете или гриловайте. Всичко с един уред.

Плотът Gourmet 6 Air Fryer е задължителен кухненски уред. Независимо дали жадувате за пържено, печено, гриловано или на скара, всичко това може да се постигне с Air Fryer. А с персонализираните рецепти можете да изпробвате и допълнителни начини на готвене.

Овладейте всяка рецепта с предварително зададени програми.

Осем предварително зададени програми за готвене правят постигането на разнообразие от здравословни ястия без усилие. Печете кексчета, пържете зеленчуци и пържени картофи или печете пиле. Всичко с натискането на един бутон.

Части, подходящи за съдомиялна машина.

Всички сменяеми части на Gourmet 6 Air Fryer могат безопасно да се почистват в съдомиялна машина. Не е необходимо ръчно боравене.

Издръжливо покритие от неръждаема стомана.

Gourmet 6 Air Fryer ще допълни всеки плот със своя изискан дизайн и издръжливо покритие от неръждаема стомана.

Аксесоари