Енергиен класC
Ниво на шум (Db) 42
Брой комплекти15
Width (cm)60
GlassCare®
GlassCare®
SatelliteClean®
SatelliteClean®
QuickSelect®
QuickSelect®
AirDry
AirDry
Информация за продукта
Системата GlassCare System в съдомиялните машинаи AEG предлага специализирана грижа за стъклената посуда по време на процеса на измиване. Уникалните меки държачи SoftGrip гарантират, че столчето на всяка чаша e захванато внимателно, но стабилно в правилната позиция през цялото време на програмата.
AEG - Съдомиялна 60см - FHK74707P
Идеално почистване и грижа за чашите

Можете да миете в миялната и най- деликатните чаши, благодарение на приставките SoftGrip и SoftSpikes, които захващат едновременно здраво и нежно чашите и ги предпазват от удряне една в друга и счупване.

AEG - Съдомиялна 60см - FHK74707P
Първокласни плъзгащи се панти за безпроблемно вграждане

Първокласните плъзгащи се панти са проектирани да поемат тежестта на тежък камък, високи или изключително дебели панели, позволявайки нови възможности за първокласно, безпроблемно вграждане на съдомиялната машина.

AEG - Съдомиялна 60см - FHK74707P
Безпроблемна вграждане

Монтаж без усилия на съдомиялната със системата с плъзгаща се панта PerfectFit. Тя побира цялата височина на машината в нишата и се избягва необходимостта от прорязване на цокъла. По мярка във всяка съвременна кухня.

AEG - Съдомиялна 60см - FHK74707P
Прибори с различни размери са почистени в един цикъл с MaxiFlex.

Отделението MaxiFlex е проектирано да побере посуда с най-различни размери и форма. Гъвкавите разделители и максималната дълбочина означават, че всеки прибор намира своето място. Всичко се зарежда лесно и се почиства наведнъж.

AEG - Съдомиялна 60см - FHK74707P
Лесният начин за отговорно миене на съдове

Отговорният избор става лесен. Използвайте плъзгача на сензорния дисплей QuickSelect, за да изберете предпочитаната от Вас продължителност на програмата и екометърът ще Ви насочи към най-устойчивата програма за пестене на енергия и вода чрез интуитивни зелени ленти.

Man folding towels
Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки