Информация за продукта

Хладилникът с фризер 7000 GreenZone има специално запечатано чекмедже, което поддържа влажността на идеално ниво, което управлява излишната кондензация и помага за предпазване на храната от разваляне. Това запазва до 95% от витамините, като защитава продуктите с необходимото количество влажност.*
*Процент на запазване на витамините на база външен тест за запазване на витамин С в боровинки след 11 дни в отделението на GreenZone.

Предимства

AEG - Комбиниран хладилник с фризер за вграждане - NSC7G751ES

До 95% витамини, запазени с GreenZone технология.*

Чекмеджето GreenZone елиминира излишната влажност, като същевременно запазва точното количество влага за Вашите зеленчуци. Това запазва до 95% от витамините след 11 дни, като защитава продуктите с необходимото количество влажност.*

*Процент на запазване на витамините на база външен тест за запазване на витамин С в боровинки след 11 дни в отделението GreenZone.

45% по-голям капацитет от стандартния*

Благодарение на MaxiSpace получавате 45% повече капацитет от стандартен хладилник с фризер.* Той е по-висок и по-широк от обикновените хладилници, осигурявайки допълнително място за съхранение на повече продукти.

*В сравнение със собствен стандартен размер хладилник с фризер

TwinTech® No Frost Plus. Стабилна температура за повече вкус

TwinTech® No Frost Plus поддържа храната хидратирана благодарение на отделни охладителни системи за хладилник и фризер. Температурна стабилност над 4 пъти по-добра от стандартната* и намалена консумация на енергия с до 9%** гарантира прецизно съхранение на храната.

*Температурни колебания в рамките на 0,05º в сравнение със стандартния TwinTech с 2 изпарителя, свързани последователно **В сравнение с подобна технология с 2 изпарителя (TwinTech)

Постоянна температура и студен въздух на всеки рафт с DynamicAir.

DynamicAir поддържа постоянен въздушен поток, за да гарантира стабилна температура в целия хладилник. Всеки рафт е равномерно охладен, за да се предотврати образуването на топли зони и бактерии. Храната е съхранена свежа и вкусна.

AEG - Комбиниран хладилник с фризер за вграждане - NSC7G751ES

Насладете се на десет години спокойствие с новата гаранция на компресора.

Десетгодишната гаранция на компресора Ви предоставя максимално спокойствие. Гаранцията покрива повреди, които могат да възникнат по време на работа, транспортиране, презареждане на газа, обща поддръжка, както и сервизни разходи.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Следи всичките си налични гаранции
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels