Информация за продукта

No Frost предотвратява натрупването на лед във фризера. Ефективността никога не е компрометирана и храната Ви се съхранява по-добре от всякога.

Предимства

AEG - Фризер за вграждане - ABB682F1NF

NoFrost предотвратява натрупването на лед.

С NoFrost няма да Ви се налага да размразявате фризера, тъй като не се образува лед в него. Гаранция за винаги оптимална работа.

Фризер с оптимално съхранение. OptiSpace.

Този иновативен фризер с OptiSpace предлага много възможности за съхранение и изобилие от място между рафтовете. Всички фризерни кутии могат лесно да се изваждат и поставят отново за лесно и удобно съхранение.

Контролирайте функциите за съхранение с електронно управление.

С електронното управление имате възможност да правите прецизни промени на температурата и други функции за съхранение. Този ефективен вертикален фризер също така Ви дава незабавна обратна връзка за Вашите настройки на цифровия контролен панел.

AEG - Фризер за вграждане - ABB682F1NF

Функцията Frostmatic на фризера позволява бързо замразяване, за да се запазят хранителните вещества на продуктите.

Функцията Frostmatic активира максималната мощност на замразяване, така че Вашата прясна храна замръзва възможно най-бързо. След това фризерът се връща към стандартните си настройки.

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Имате проблем?

Прочетете помощните материали и получете помощ на страницата ни за Поддръжка, за да намерите бързо решение и да сте готови да продължите.

Гаранция

Поздравления за закупуването на Вашия AEG уред.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да резервирате услуга или да получите отговори на други Ваши въпроси. На Ваше разположение сме по телефон и електронна поща.