Информация за продукта

Подгряващото чекмедже е идеалното допълнение към Вашата кухня. Чиниите се загряват преди сервиране, за да се запази храната топла за по-дълго време. Предварително приготвените ястия се съхраняват при правилната температура. Ястията могат също така да се размразяват внимателно. Това означава, че всяко ястие е готово за сервиране в удобно за Вас време.

Предимства

Подгряващото чекмедже има усъвършенствана система за циркулация на въздуха за равномерно нагряване.

Системата за циркулация на въздуха на подгряващото чекмедже гарантира равномерни резултати. Въздухът разпределя равномерно топлината във вътрешността. Това означава, че всяко ястие е с оптимална температура, от външната част до сърцевината.

Внимателно размразете храна в подгряващото чекмедже за експертни резултати.

Подгряващото чекмедже ефективно размразява храната, като използва слабо нагряване, за да запази текстурата и вкуса на храната. Защото нежното размразяване осигурява вкусни ястия.

Подгряващото чекмедже осигурява идеалната среда за втасване на тесто.

Подгряващото чекмедже осигурява страхотни резултати у дома. Слабото нагряване нежно помага на тестото да придобие идеална форма и текстура. Това означава, че можете да правите хляб като от истинска пекарна.

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels