Информация за продукта

Интелигентните сензори за готвене Sense Boil&Fry автоматично регулират топлината, за да предотвратят прекипяване и да осигурят идеалното количество топлина за приготвяне на Вашата храна. Изключителни резултати и спестяване на енергия – независимо дали варите паста или печете пържола.

Предимства

Асистирано готвене със Sense Boil&Fry

Интелигентните сензори за готвене Sense Boil&Fry са идеалният помощник в кухнята. Плотът автоматично ще се настрои на правилната температура и ще предотврати прекипяване – независимо дали пържите яйца или варите яхния.

Сензорен дисплей CookSmart. Асистирано готвене на една ръка разстояние

Пълноцветният TFT сензорен дисплей прави постигането на фантастични резултати без усилие, просто с натискането на един бутон. Гответе ръчно или се възползвайте от нашите опции за асистирано готвене, за да изведете готвенето си на следващото ниво.

Функции за асистирано готвене с лесни насоки

Функциите за асистирано готвене имат най-добрите настройки за изключителни резултати, съобразени с това, което правите. Ястията предоставят стъпка по стъпка насоки за готвене, за да разширите успешно и лесно своя репертоар.

Гъвкаво готвене с функцията Bridge

Мостовата функция Ви позволява да свържете две отделни зони за готвене, за да създадете голяма, обединена зона за готвене. Това означава, че се създава равномерно разпределение на топлината по цялата повърхност – идеално за по-големи тенджери или планча грил.

Екологични съвети на дисплея за устойчиво готвене

Eco Tips автоматично показва практически съвети, за да ви помогне да пестите енергия, без да правите компромис с резултатите. Гответе без усилие по-устойчиво и същевременно сервирайте фантастична храна.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels