A6WMFR020

Аромат за програма с пара

Информация за продукта

Безопасност на продукта

PSGBAP23PCE00002
Може да причини алергична кожна реакция. Предизвиква сериозно дразнене на очите.
Дълбочина (мм.)55
Нето тегло (кг)0.3
Ширина (мм.)55
ИнсталацияСвободностоящ
Информация за продукта
Получете онова усещане за току що изпрано. Нашият аромат за програма с пара прави дрехите да се усещат, изглеждат и миришат фантастично само за 15 минути, като използва функцията за пестене на време. Продуктът е предназначен само за перални с програма Пара със специално обозначение цветенце, индикиращо възможността за добавяне на аромат към прането.
Steam Fragrance. Свежоухаещи дрехи без пране

Steam Fragrance, нашият аромат за програма с пара, е комбинация от освежаващи цитрусови нотки и меки флорални тонове, оставяйки дрехите Ви да миришат на свежест и да се чувстват чисти.

Steam Fragrance. Свежи дрехи с 96% по-малко вода*

Steam Fragrance използва 96% по-малко вода. Това е по-добре за околната среда и оставя прането да изглежда и да се чувства ново за по-дълго време, като използва пара вместо пълни цикли на пране.

*Използвайте пара за освежаване на дрехите и спестете повече от 40 л вода на цикъл, тествано върху 1 кг деликатни дрехи в сравнение с използването на програмата за деликатни дрехи.
Свежи дрехи, бързо със Steam Fragrance

Вземете светкавично освежени дрехи. Използвайте капачката на бутилката Steam Fragrance, за да добавите до 20 ML в отделението за омекотител. Толкова е лесно да имате дрехи със свеж аромат. Потърсете иконата на цвете на контролния панел на Вашия уред.

Steam Fragrance. С напълно рециклирана опаковка.

Steam Fragrance се предлага в рециклирана пластмасова опаковка от PET. Сега освен да поддържате дрехите си свежи, се грижите и за околната среда.

Man folding towels
Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки