GR203S

GR203S s-bag® Торби за прах за прахосмукачка против миризми

Информация за продукта
ИнсталацияАксесоар
Нето тегло (кг)0.137
Информация за продукта
За разлика от обикновените хартиени торби, които абсорбират влагата, s-bag® Anti-Odour използва устойчив синтетичен материал, покрит с восък, абсорбиращ миризми, за да улови неприятните миризми и да предотврати изтичането им от прахосмукачката. Собствениците на домашни любимци наистина ще оценят този уникален унищожител на миризми.
AEG - Торби за прах - GR203S
Повече мощност на засмукване

Устойчивият синтетичен материал на тази торба осигурява оптимален въздушен поток и осигурява на вашата прахосмукачка постоянна мощност на засмукване, докато торбата за прах се пълни.

AEG - Торби за прах - GR203S
Активен контрол на миризмата

Благодарение на инфузията с естествено масло (активен агент), s-торбата против миризма абсорбира неприятни миризми и улавя молекулите в слоевете на торбичката за прах. Този активен контрол на миризмите премахва миризми като боклук, миризма на домашни любимци, пот, цигарен дим, миризми на готвене и много други.

AEG - Торби за прах - GR203S
Дизайн Powerflow™

Патентованото 3D сгъване осигурява оптимално разгъване: поддържа висока мощност на засмукване и предотвратява запушване.

AEG - Торби за прах - GR203S
Подобрена система за затваряне – издръжлива и хигиенична

Системата за затваряне е преработена и е направена по-твърда чрез използване на по-здрав материал и нова технология за уплътняване. Това гарантира, че s-bag® се затваря всеки път и няма да се счупи или протече. Тази вакуумна торба е лесна за поставяне в уреда за почистване и е хигиенична, тъй като торбата автоматично се запечатва, когато се извади, предотвратявайки всякакво разливане и прави смяната на торбата бърза и чиста.

Man folding towels
Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки