Информация за продукта

За разлика от обикновените хартиени торби, които абсорбират влагата, s-bag® Anti-Odour използва устойчив синтетичен материал, покрит с восък, абсорбиращ миризми, за да улови неприятните миризми и да предотврати изтичането им от прахосмукачката. Собствениците на домашни любимци наистина ще оценят този уникален унищожител на миризми.

Предимства

Повече мощност на засмукване

Устойчивият синтетичен материал на тази торба осигурява оптимален въздушен поток и осигурява на вашата прахосмукачка постоянна мощност на засмукване, докато торбата за прах се пълни.

Активен контрол на миризмата

Благодарение на инфузията с естествено масло (активен агент), s-торбата против миризма абсорбира неприятни миризми и улавя молекулите в слоевете на торбичката за прах. Този активен контрол на миризмите премахва миризми като боклук, миризма на домашни любимци, пот, цигарен дим, миризми на готвене и много други.

Дизайн Powerflow™

Патентованото 3D сгъване осигурява оптимално разгъване: поддържа висока мощност на засмукване и предотвратява запушване.

Подобрена система за затваряне – издръжлива и хигиенична

Системата за затваряне е преработена и е направена по-твърда чрез използване на по-здрав материал и нова технология за уплътняване. Това гарантира, че s-bag® се затваря всеки път и няма да се счупи или протече. Тази вакуумна торба е лесна за поставяне в уреда за почистване и е хигиенична, тъй като торбата автоматично се запечатва, когато се извади, предотвратявайки всякакво разливане и прави смяната на торбата бърза и чиста.

Аксесоари

Помощ

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG
Man folding towels