Информация за продукта

Gourmet 7 е повече от кана за вода. С прецизно регулиране на температурата от 40°C до 100°C можете да приготвите вода за печене, бебешка храна или зелен чай при перфектната топлина. Предоставя повече от просто вряща вода.

Предимства

AEG - Електрически кани - K7-1-6BP

Овладяване на температурата чрез прецизност и контрол

Овладейте точните температури, необходими за наслаждаване на различни напитки и ястия. Независимо дали става дума за вода за печене или бебешка храна при 40°C, зелен чай при 80°C или кафе при 95°C, каната за вода Gourmet 7 автоматично ще спре нагряването при достигане на предварително избраната от Вас температура.

AEG - Електрически кани - K7-1-6BP

Точната температура се поддържа 40 минути

Може да се поддържа постоянна температура до 40 минути, след като каната за вода Gourmet 7 е загрята. И всеки път, когато температурата падне с 2°C, каната автоматично ще реагира, за да се възстанови отново.

AEG - Електрически кани - K7-1-6BP

Голям отвор за лесно почистване

Избягвайте разливане с големия, плавно отварящ се капак. Позволява лесно почистване, изпразване и пълнене. А с 360-градусовата основа, Gourmet 7 може да се закачва и откачва във всяка посока.

AEG - Електрически кани - K7-1-6BP

Вградени функции за безопасност.

Нехлъзгащото покритие на основата минимизира риска от случайно подхлъзване. И за да осигури постоянна безопасност, Gourmet 7 автоматично се деактивира, когато открие, че в камерата няма достатъчно вода.

AEG - Електрически кани - K7-1-6BP

Филтър за котлен камък. За по-чисто приготвяне на напитки.

Насладете се на чист, свеж вкус с филтъра за котлен камък. Проектиран за по-качествено завиране на водата.