Информация за продукта

Gourmet 7 е повече от кана за вода. С прецизно регулиране на температурата от 40°C до 100°C можете да приготвите вода за печене, бебешка храна или зелен чай при перфектната топлина. Предоставя повече от просто вряща вода.

Предимства

Овладяване на температурата чрез прецизност и контрол

Овладейте точните температури, необходими за наслаждаване на различни напитки и ястия. Независимо дали става дума за вода за печене или бебешка храна при 40°C, зелен чай при 80°C или кафе при 95°C, каната за вода Gourmet 7 автоматично ще спре нагряването при достигане на предварително избраната от Вас температура.

Точната температура се поддържа 40 минути

Може да се поддържа постоянна температура до 40 минути, след като каната за вода Gourmet 7 е загрята. И всеки път, когато температурата падне с 2°C, каната автоматично ще реагира, за да се възстанови отново.

Голям отвор за лесно почистване

Избягвайте разливане с големия, плавно отварящ се капак. Позволява лесно почистване, изпразване и пълнене. А с 360-градусовата основа, Gourmet 7 може да се закачва и откачва във всяка посока.

Вградени функции за безопасност.

Нехлъзгащото покритие на основата минимизира риска от случайно подхлъзване. И за да осигури постоянна безопасност, Gourmet 7 автоматично се деактивира, когато открие, че в камерата няма достатъчно вода.

Филтър за котлен камък. За по-чисто приготвяне на напитки.

Насладете се на чист, свеж вкус с филтъра за котлен камък. Проектиран за по-качествено завиране на водата.