Информация за продукта

Новата кошничката за чаши Glass Basket Ви дава сигурността да поверите и най-деликатните чаши на миялната машина. Тя може да побере и захване едновременно здраво и нежно до 8 чаши. Може да се използва в миялни с ширина 45 см. и 60 см, а когато не е необходима, я съвате съвсем лесно и прибирате.

Предимства

AEG - Кошничка за стъклени чаши - A9SZGB01

Приспособяване към формата на всяка чаша

Меките държачи захващат здраво чашите, а гъвкавите плъзгачи позволяват приспособяване към формата на всяка чаша - от чаши с тънко столче до масивни.

AEG - Кошничка за стъклени чаши - A9SZGB01

Рационално оползотворяване на пространството

Кошничката Glass Basket може да поеме до 8 стъклени чаши със столче, когато е напълно разгъната. При половин разгъване - съответно 4 чаши, за да пестите място.

AEG - Кошничка за стъклени чаши - A9SZGB01

Перфектният аксесоар към съдомиялната

Благодарение на универсалния дизайн, новата кошничка Glass Basket е подходяща както за съдомиялни 60 см., така и за 45 см. ширина.

AEG - Кошничка за стъклени чаши - A9SZGB01

Лесно зареждане, лесно изваждане

Егрономичният дизайн на кошничката Glass Basket позволява лесно зареждане и лесно изваждане на чашите.

AEG - Кошничка за стъклени чаши - A9SZGB01

Сгънете и приберете

С грижа за лесно съхранение, кошничката Glass Basket е щирока само 5 см. в сгънато положение. Пести място.

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Имате проблем?

Прочетете помощните материали и получете помощ на страницата ни за Поддръжка, за да намерите бързо решение и да сте готови да продължите.

Гаранция

Поздравления за закупуването на Вашия AEG уред.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да резервирате услуга или да получите отговори на други Ваши въпроси. На Ваше разположение сме по телефон и електронна поща.