Информация за продукта

Хладилникът с фризер 8000 Cooling 360° има множество въздушни канали, които осигуряват постоянно охлаждане. Това защитава храната на всеки рафт и може да помогне за намаляване на отпадъците от храна с 28%*. Иноксът придава елегантен, първокласен завършек на Вашата кухня.
*В сравнение с хладилник 500 ColdSense. Според външни тестове за период на годност на меко сирене и варена шунка, съхранявани на рафтовете. Резултатите могат да варират според храната. Потенциално намаляване на хранителните отпадъци спрямо работата на уреда, без отчитане поведението на потребителя.

Предимства

По-малко хранителни отпадъци благодарение на 30% по-добро разпределение на температурата*

Защитете качеството на храната и намалете отпадъците, като осигурите стабилна, равномерна температура и влажност в целия хладилник. Cooling 360°, с първокласен интериор от неръждаема стомана, осигурява 30% по-добро разпределение на температурата на всеки рафт.

*На база вътрешен тест, сравняващ собствен уред с контрол на цикъла.

Иновации от нова ера. Уникален хладилник с фризер от рециклирана пластмаса*

Настъпи нова ера в охлаждането. Представяме Ви нашето уникално вътрешно покритие на хладилника с фризер, изработено от 70% рециклирана пластмаса. Пластмасата от неизползваемите хладилници се използва за направата на нови хладилници, което спомага за намаляването на отпадъците чрез кръговрат.

До 95% от витамините са запазени с технологията GreenZone+.*

Чекмеджето GreenZone+ елиминира излишната влажност, като същевременно запазва точното количество влага за зеленчуците. Това запазва до 95% от витамините след 11 дни, като защитава продуктите с необходимото количество влажност.*

*Степен на запазване на витамините въз основа на външен тест за запазване на витамин С в боровинки след 11 дни в отделението на GreenZone+.

Пространството във фризера се превръща в хладилник. За повече възможности

Фризерното отделение е напълно конвертируемо, така че можете да настроите фризера на +4°C, за да увеличите пространството на хладилника или да го използвате при обичайната му температура между -15°C и -24°C.

Храната се запазва до 60% по-сочна и по-хидратирана с технологията TwinTech.*

С TwinTech® No Frost никога не трябва да размразявате фризера. Неговата двойна охладителна система поддържа храната с 60% по-хидратирана в сравнение с хладилниците с един изпарител.* Като не използва сух въздух във фризера, той поддържа идеална влажност и предпазва храната от изсъхване.

*Тест на технологията TwinTech чрез вътрешен тестов метод, измерващ нивото на хидратация след 9 дни съхранение в сравнение с уред с един изпарител.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels