Информация за продукта

Хладилникът с фризер 8000 Cooling 360° защитава храната с 30% по-добро разпределение на температурата на всеки рафт. Многобройните въздушни канали осигуряват постоянно охлаждане, а иноксът придава елегантен и първокласен завършек на Вашата кухня.
*На база вътрешен тест, сравняващ с наш уред с контрол на цикъла.

Предимства

AEG - Комбиниран хладилник с фризер за вграждане - NSC8M191DS

По-малко хранителни отпадъци благодарение на 30% по-добро разпределение на температурата*

Защитете качеството на храната и намалете отпадъците, като осигурите стабилна, равномерна температура и влажност в целия хладилник. Cooling 360°, с първокласен интериор от неръждаема стомана, осигурява 30% по-добро разпределение на температурата на всеки рафт.

*На база вътрешен тест, сравняващ собствен уред с контрол на цикъла.

AEG - Комбиниран хладилник с фризер за вграждане - NSC8M191DS

Иновации от нова ера. Уникален хладилник с фризер от рециклирана пластмаса*

Настъпи нова ера в охлаждането. Представяме Ви нашето уникално вътрешно покритие на хладилника с фризер, изработено от 70% рециклирана пластмаса. Пластмасата от рециклираните хладилници се използва за направата на нови хладилници, което спомага за намаляването на отпадъците чрез затваряне на цикъла.

AEG - Комбиниран хладилник с фризер за вграждане - NSC8M191DS

До 95% витамини, запазени с технологията GreenZone+.*

Чекмеджето GreenZone+ елиминира излишната влажност, като същевременно запазва точното количество влага за зеленчуците. Това запазва до 95% от витамините след 11 дни, като защитава продуктите с необходимото количество влажност.*

*Оценка на запазване на витамините въз основа на външен тест за задържане на витамин С в боровинки след 11 дни в отделението на GreenZone+.

AEG - Комбиниран хладилник с фризер за вграждане - NSC8M191DS

Пространството във фризера се превръща в хладилник. За повече възможности

Фризерното отделение е напълно конвертируемо, така че можете да настроите фризера на +4°C, за да увеличите пространството на хладилника или да го използвате при обичайната му температура между -15°C и -24°C.

TwinTech® No Frost Plus. Стабилна температура за повече вкус

TwinTech® No Frost Plus поддържа храната хидратирана благодарение на отделни охладителни системи за хладилник и фризер. Температурна стабилност над 4 пъти по-добра от стандартната* и намалена консумация на енергия с до 9%** гарантира прецизно съхранение на храната.

*Температурни колебания в рамките на 0,05º в сравнение със стандартния TwinTech с 2 изпарителя, свързани последователно **В сравнение с подобна технология с 2 изпарителя (TwinTech)

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Следи всичките си налични гаранции
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels