Информация за продукта

Хладилникът с фризер 7000 GreenZone+ има специално запечатано чекмедже, което поддържа влажността на идеално ниво, което управлява излишната кондензация и помага за предпазване на храната от разваляне. Това запазва до 95% от витамините, като предпазва продуктите с правилното количество влажност.*
*Степен на запазване на витамините въз основа на външен тест за запазване на витамин С в боровинките след 11 дни в отделението GreenZone+.

Предимства

До 95% от витамините са запазени с технологията GreenZone+.*

Чекмеджето GreenZone+ елиминира излишната влажност, като същевременно запазва точното количество влага за зеленчуците. Това запазва до 95% от витамините след 11 дни, като защитава продуктите с необходимото количество влажност.*

*Степен на запазване на витамините въз основа на външен тест за запазване на витамин С в боровинки след 11 дни в отделението на GreenZone+.

Иновации от нова ера. Уникален хладилник с фризер от рециклирана пластмаса*

Настъпи нова ера в охлаждането. Представяме Ви нашето уникално вътрешно покритие на хладилника с фризер, изработено от 70% рециклирана пластмаса. Пластмасата от неизползваемите хладилници се използва за направата на нови хладилници, което спомага за намаляването на отпадъците чрез кръговрат.

45% по-голям капацитет от стандартния*

Благодарение на MaxiSpace получавате 45% по-голям капацитет в сравнение със стандартните хладилници с фризер.* Той е по-висок и по-широк от обикновените хладилници, като осигурява допълнително място за съхранение на повече продукти.

*В сравнение с наш хладилник с фризер със стандартен размер

TwinTech® No Frost помага на храната да остане сочна и хидратирана.

С TwinTech® No Frost никога не трябва да размразявате фризера. Неговата двойна охладителна система поддържа храната с 60% по-хидратирана в сравнение с хладилниците с един изпарител.* Като не използва сух въздух във фризера, той поддържа идеална влажност и предпазва храната от изсъхване.

Винаги под контрол с приложението AEG

Управлявайте хладилника си от Вашето смарт устройство. Получавайте известия, ако вратата е отворена, и съвети за поддръжка, за да поддържате хладилника си в максимална ефективност. Научете къде и как да съхранявате хранителните продукти, за да защитите качеството на храната с точност.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels