Информация за продукта

Вакуумиращото чекмедже Ви позволява да готвите по професионалния метод Sous Vide (под вакуум) у дома с перфектно запечатване на вкуса, сочността и хранителните вещества на ястията.

Предимства

AEG - Вакуумиращо чекмедже за вграждане - KDK911423M

Вакуумно запечатване на храната за по-добро управление на процеса на готвене

Подгответе и запечатайте съставките за ястието в най-удобното за Вас време. Можете да бъдете сигурни, че свежестта и вкусът ще бъдат перфектно запазени до момента на приготвянето на ястието.

Вакуумиращо чекмедже за запечатване на сочността, вкуса и ароматите на храната

С вакуумиращото чекмедже се запечатва сочността на храната и се разгръщат много по-добре ароматите по време на готвене Sous Vide (под вакуум) във фурна.

AEG - Вакуумиращо чекмедже за вграждане - KDK911423M

Вакуумиращото чекмедже запазва свежестта на храната за по-дълго време

Професионалното вакуумиращо чекмедже запазва свежестта на храната до три пъти по-дълго в сравнение със стандартно съхранение в хладилник.

AEG - Вакуумиращо чекмедже за вграждане - KDK911423M

Иновативното вакуумиращо чекмедже значително намалява времето за мариноване на храната

Пресъздайте автентични вкусове от целия свят като мариновате храната с традиоционни подправки. Поставете храната и подправките във вакуумиращото чекмедже, затворете капака и натиснете бутона. Тази специална функция е внимателно разработена, за да намали драстично времето за мариноване, което Ви позволява да създадете забележителни ястия с отличителен вкус.

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Имате проблем?

Прочетете помощните материали и получете помощ на страницата ни за Поддръжка, за да намерите бързо решение и да сте готови да продължите.

Гаранция

Поздравления за закупуването на Вашия AEG уред.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да резервирате услуга или да получите отговори на други Ваши въпроси. На Ваше разположение сме по телефон и електронна поща.