Информация за продукта

Плотът 8000 TotalFlex автоматично разпознава тенджери и тигани с различни форми и размери и създава специална зона за готвене за тях. Предлага Ви свободата да премествате съдовете почти навсякъде по стъклената повърхност на плота.

Предимства

AEG - Индукционен плот - IKE86688FB

TotalFlex Ви позволява да готвите навсякъде по повърхността на плота.

TotalFlex Ви позволява да готвите с тенджери и тигани с различни форми и размери. Можете също така да поставяте, местите и подреждате съдовете почти навсякъде по голямата стъклена повърхност на плота.

AEG - Индукционен плот - IKE86688FB

Когато върху плота се постави съд, ActiveTouch светва

С Active Touch съответният плъзгач автоматично светва, когато съдът е поставен на плота. Всичко, което трябва да направите, е да зададете желаната температура. Това е интуитивен начин на готвене.

AEG - Индукционен плот - IKE86688FB

Hob2Hood® регулира скоростта на вентилиране при промяна в нагряването.

Функцията Hob2Hood® свързва плота и абсорбатора. Абсорбаторът автоматично регулира скоростта на вентилиране в зависимост от нагряването без да го докосвате. За мощна екстракция при пържене и по-тиха при къкрене.

AEG - Индукционен плот - IKE86688FB

Функцията PowerBoost достига високи температури изключително бързо

Вече не е необходимо да чакате водата да заври. Функцията PowerBoost Ви предоставя моментален прилив на нагряване, завирайки водата за по-малко от 90 секунди. Идеална е когато Ви е необходимо да кипнете голяма тенджера с вода.

Индивидуални таймери за готвене: точни резултати за всяко ястие.

Всяка зона за готвене има отделен таймер, който се достига бързо и удобно чрез сензорния дисплей без превключване през менюта или други зони. И тъй като всяко ястие може да бъде измерено за точно определено време, е осигурен абсолютен контрол върху процеса на готвене.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels