Информация за продукта

Насладете се на свободата и гъвкавостта при планирането в кухнята с плот 6000 Bridge с eXTractor. Този индукционен плот има вграден абсорбатор и функция Bridge (Мост), която Ви позволява да комбинирате две зони за готвене в една голяма зона за повече гъвкавост.

Предимства

AEG - Комбиниран плот с абсорбатор - CCE84543FB

Комбинирайте 2 зони за готвене с функция Bridge (Мост)

Функция Bridge (Мост) комбинира две зони за готвене в една, за да пасне на всеки по-голям или дълъг съд. Споделяйки една и съща настройка за температура и време, свързаните зони са идеални, когато готвите за гости и по-големи тържества.

AEG - Комбиниран плот с абсорбатор - CCE84543FB

Получете повече от готвенето с 4 индивидуални зонови контроли

4-те индивидуални зонови контроли Ви позволяват да управлявате 4-те различни зони за готвене и да задавате отделни таймери за всяка. Другите функции включват 9 нива на мощност, функция Power Вoost, активно докосване, заключване за деца и управление Hob2Hood.

AEG - Комбиниран плот с абсорбатор - CCE84543FB

Лесно почистване. Лесно сваляне. Филтър 2-в-1

Филтърът 2-в-1 комбинира филтър за мазнини и филтър от въглен, като премахва мазнините и миризмите. Ако уредът е монтиран в режим на рециркулация, е необходим филтър 2-в-1. Филтърът се сваля лесно и може да се мие в съдомиялна машина.

AEG - Комбиниран плот с абсорбатор - CCE84543FB

Автоматична екстракция с Hob2Hood®

Технологията Hob2Hood® позволява aвтоматична екстракция по време на готвене. Ако увеличите или намалите температурата на плота, абсорбаторът ще се регулира съответно. По този начин оставате фокусирани върху храната.

AEG - Комбиниран плот с абсорбатор - CCE84543FB

Функция Boost. Бързо почиства въздуха в кухнята

Когато кухненските изпарения или пара станат твърде много, натиснете функция Boost на абсорбатора за моментално мощно изсмукване. Boost се активира за 10 минути за ефективно почистване на въздуха в кухнята.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Следи всичките си налични гаранции
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels