Информация за продукта

Индукционният плот загрява по-бързо от другите плотове. Водата се сварява по-бързо, а регулирането на топлината е толкова фино, че Ви помага да приготвяте лесно дори най-изисканите прецизни ястия.

Предимства

AEG - Електрическa печкa - CIB6442ABM

Индукционен плот. По-хладна повърхност за по-безопасна кухня

Нашата технология „Интелигентен индукционен плот“ загрява само съдовете и храната в тях. Повърхността около съда остава хладна. Така че, ако случайно докоснете плота в близост до съдовете, докато готвите, пръстите Ви са в безопасност.

AEG - Електрическa печкa - CIB6442ABM

Хрупкава, по-здравословна храна с AirFry

Насладете се на хрупкави пържени картофи или вкусни зеленчуци с по-малко мазнина, като използвате специално проектираната настройка AirFry и тава във Вашата готварска печка. Решетъчната тава позволява на горещия въздух непрекъснато да се движи около фурната, за да приготвя храната ви отвсякъде. Хрупкаво съвършенство, всеки път.

AEG - Електрическa печкa - CIB6442ABM

Гответе повече едновременно

С готвене на няколко нива допълнителният нагревателен пръстен гарантира, че Вашите ястия са идеално приготвени дори когато са на различни нива едновременно.

LED таймер за точен контрол на процеса на готвене

Тази готварска печка е оборудвана с LED таймер, за да можете да контролирате стабилно процеса на готвене. Таймерът ще ви предупреди, когато времето за готвене изтече и Вие можете да изберете дали да готвите ястието малко по-дълго, да регулирате топлината или да се подготвите да го сервирате.

По-малко стъпки и повече контрол – с директен сензорен контрол

Потребителският интерфейс на директния сензорен контрол използва интуитивни числа от 1 до 14, за да задавате веднага температурата без да трябва да превключвате бутоните с плюс и минус.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Следи всичките си налични гаранции
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels