Информация за продукта

В допълнение към стандартните функции на готварската печка, SteamBake добавя пара по време на печенето. Готвенето на пара запазва тестото влажно на повърхността, за да бъде пухкаво със златист цвят и вкусна хрупкава коричка.

Предимства

AEG - Електрическa печкa - CCB6693APM

SteamBake. Тайната на по-доброто печене

Със SteamBake пекарната е в дома Ви. Влажността позволява на тестото да втаса напълно, като създава меки среди с апетитни хрупкави корички. Опитайте тази функция и за невероятно печено пиле или крехка риба.

AEG - Електрическa печкa - CCB6693APM

Хрупкава, по-здравословна храна с AirFry

Насладете се на хрупкави пържени картофи или вкусни зеленчуци с по-малко мазнина, като използвате специално проектираната настройка AirFry и тава във Вашата готварска печка. Решетъчната тава позволява на горещия въздух непрекъснато да се движи около фурната, за да приготвя храната ви отвсякъде. Хрупкаво съвършенство, всеки път.

AEG - Електрическa печкa - CCB6693APM

Гответе повече едновременно

С готвене на няколко нива допълнителният нагревателен пръстен гарантира, че Вашите ястия са идеално приготвени дори когато са на различни нива едновременно.

AEG - Електрическa печкa - CCB6693APM

Пиролитично почистване за чиста фурна без усилия

Функцията за пиролитично почистване – самопочистваща се система – повишава температурата на фурната, за да превърне мазнините и остатъците в пепел. Можете да почистите вътрешността на фурната с обикновено избърсване с влажна кърпа.

Помогнете си, когато готвите. Със сензорен LED дисплей

Освободете се от догадките в кухнята. С интуитивния сензорен LED дисплей можете лесно да настроите часа, температурата и другите функции. С двуцветния дисплей винаги сте на върха с готвенето.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Следи всичките си налични гаранции
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels