Информация за продукта

Получете свободата на дизайна на кухнята, от която се нуждаете. Това дуо съчетава индукционен плот с мощен вграден абсорбатор, така че няма нужда да се притеснявате за плот и отделен абсорбатор. Сега можете да планирате дизайна на Вашата кухня със свобода и креативност.

Предимства

Комбинираният плот и абсорбатор осигуряват свобода в дизайна на кухнята.

Тази комбинация от индукционен плот с мощен вграден абсорбатор Ви дава необходимата свобода в дизайна на кухнята. Сега имате повече място за Вашите уникални идеи за оформление на кухнята.

По-малко драскотини с елегантно стъкло SaphirMatt

Стъклото SaphirMatt осигурява превъзходна защита срещу надраскване в сравнение с нашите стандартни повърхности на керамичните плотове. Елегантното черно матово покритие е устойчиво на отпечатъци от пръсти и петна – запазвайки Вашия плот като нов за по-дълго време.

Функция Бриз премахва безшумно парата и миризмите след готвене.

След като приключите с готвенето, се насладете на храната си и дискретно освежете кухненския въздух. Функция Бриз тихо пречиства въздуха в кухнята без да нарушава атмосферата за Вас и Вашите гости.

Този филтър 2 в 1 помага на въздуха в кухнята да остане свеж и чист.

Филтърът 2 в 1 комбинира филтър за мазнини и филтър от въглен, който премахва мазнините и миризмите. Ако уредът е монтиран в режим на рециркулация, тогава е необходим филтър 2-в-1. Филтърът се сваля лесно и може да се мие в съдомиялна машина.

Автоматична екстракция.

Автоматичен режим на екстракция по време на готвене. Ако увеличите или намалите температурата на плота, вентилаторът на абсорбатора ще се регулира съответно. По този начин можете да се фокусирате изцяло върху храната.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels