Информация за продукта

Насладете се на свободата и гъвкавостта при планирането в кухнята с плот 6000 Bridge с eXTractor. Този индукционен плот има вграден абсорбатор и функция Bridge (Мост), която Ви позволява да комбинирате две зони за готвене в една голяма зона за повече гъвкавост.

Предимства

Комбинирайте 2 зони за готвене с функция Bridge (Мост)

Функция Bridge (Мост) комбинира две зони за готвене в една, за да пасне на всеки по-голям или дълъг съд. Споделяйки една и съща настройка за температура и време, свързаните зони са идеални, когато готвите за гости и по-големи тържества.

Получете повече от готвенето с 4 зони с индивидуално управление

Индивидуалното управление на всяка зона Ви позволява да използвате 4-те различни зони за готвене и да задавате отделни таймери за всяка. Другите функции включват 9 нива на мощност, функция Power Вoost, активно докосване, заключване за деца и управление Hob2Hood.

Лесно почистване. Лесно сваляне. Филтър 2-в-1

Филтърът 2-в-1 комбинира филтър за мазнини и филтър от въглен, като премахва мазнините и миризмите. Ако уредът е монтиран в режим на рециркулация, е необходим филтър 2-в-1. Филтърът се сваля лесно и може да се мие в съдомиялна машина.

Автоматична екстракция с Hob2Hood®

Технологията Hob2Hood® позволява aвтоматична екстракция по време на готвене. Ако увеличите или намалите температурата на плота, абсорбаторът ще се регулира съответно. По този начин оставате фокусирани върху храната.

Функция Boost. Бързо почиства въздуха в кухнята

Когато кухненските изпарения или пара станат твърде много, натиснете функция Boost на абсорбатора за моментално мощно изсмукване. Boost се активира за 10 минути за ефективно почистване на въздуха в кухнята.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels