Информация за продукта

Торбички за вакуумиране с многослойна структува без BPA за съхранение на храни и готвене Sous vide. Запават свежестта и хранителните вещества за по-дълго време.

Предимства

AEG - Торбички/ ролки за вакуумиране - AVSB1

Запазете храната свежа и вкусна за по-дълго време

Блокирайте кислорода и влагата за максимална свежест благодарение на устойчивата на пробиване и разкъсване 7-слойна структура. Специално проектираните канали с двойно оребряване бързо отстраняват въздуха с минимално въздействие върху храната.

AEG - Торбички/ ролки за вакуумиране - AVSB1

Готови за употреба, предварително нарязани торбички с лесна перфорация за разкъсване

Отворете лесно торбичката, когато храната е готова - няма нужда от ножици.

AEG - Торбички/ ролки за вакуумиране - AVSB1

Без BPA и одобрени от FDA

Изработени от нетоксични и безопасни за храната материали. Без използване на химическо лепило в структурата на торбичките.

AEG - Торбички/ ролки за вакуумиране - AVSB1

Подходящи за всички видове уреди за вакуумиране

Проектирани за употреба с всякакви уреди за вакуумиране: идеални за готвене Sous vide, съхранение и запазване на храната. Безопасни за фризер, хладилник, варене, кипене и готвене Sous vide.

AEG - Торбички/ ролки за вакуумиране - AVSB1

AEG in collaboration with Plastic Bank

AEG joins hands with Plastic Bank to reduce ocean plastic and improve the lives of collector communities. AEG contributes to preventing over 3 million* single-use plastic bottles from entering the ocean over the next 3 years in collaboration with Plastic Bank.

*Forecast of contribution to Plastic Bank for the next 3 years.

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Имате проблем?

Прочетете помощните материали и получете помощ на страницата ни за Поддръжка, за да намерите бързо решение и да сте готови да продължите.

Гаранция

Поздравления за закупуването на Вашия AEG уред.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да резервирате услуга или да получите отговори на други Ваши въпроси. На Ваше разположение сме по телефон и електронна поща.