Информация за продукта

Със своето иновативно керамично покритие, тавата Easy2Clean Ви позволява да готвите без хартия за печене, но също така не позволява залепване на мазнини и мръсотия. Така че всичко, от което се нуждаете, е гореща вода, мокра кърпа и малко сапун за миене, за да я почистите безпроблемно.

Предимства

Можете да поставите храна директно върху повърхността на тавата Easy2Clean.

Тавата Easy2Clean има иновативно керамично покритие, което Ви дава свободата да поставяте храна директно върху повърхността на тавата и да готвите без хартия за печене или допълнително намазване с мазнина. Освен това мръсотията няма да залепне, така че забравете за досадните залепнали остатъци.

Измийте лесно тавата Easy2Clean благодарение на нейното керамично покритие.

Пропуснете накисването, търкането и агресивните химикали, защото измиването на тавата Easy2Clean след готвене е лесно благодарение на покритието XERADUR 2 от ILAG®. Всичко, от което се нуждаете, е мокра кърпа, топла вода и малко сапун, за да я почистите.

Тавата Easy2Clean е безопасна за използване до 230°C във фурната.

Издръжливата тава Easy2Clean има керамично покритие, което е запечатано без използване на синтетични съединения на PTFE и PFOA, така че не е нужно да се притеснявате, че отделя токсични пари при високи температури. Позволява Ви да готвите уверено и безопасно.

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Имате проблем?

Прочетете помощните материали и получете помощ на страницата ни за Поддръжка, за да намерите бързо решение и да сте готови да продължите.

Гаранция

Поздравления за закупуването на Вашия AEG уред.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да резервирате услуга или да получите отговори на други Ваши въпроси. На Ваше разположение сме по телефон и електронна поща.