Информация за продукта

Със своето иновативно керамично покритие, тавата Easy2Clean Ви позволява да готвите без хартия за печене, но също така не позволява залепване на мазнини и мръсотия. Така че всичко, от което се нуждаете, е гореща вода, мокра кърпа и малко сапун за миене, за да я почистите безпроблемно.

Предимства

AEG - Тава за печене - A9OOAF11

Можете да поставите храна директно върху повърхността на тавата Easy2Clean.

Тавата Easy2Clean има иновативно керамично покритие, което Ви дава свободата да поставяте храна директно върху повърхността на тавата и да готвите без хартия за печене или допълнително намазване с мазнина. Освен това мръсотията няма да залепне, така че забравете за досадните залепнали остатъци.

AEG - Тава за печене - A9OOAF11

Измийте лесно тавата Easy2Clean благодарение на нейното керамично покритие.

Пропуснете накисването, търкането и агресивните химикали, защото измиването на тавата Easy2Clean след готвене е лесно благодарение на покритието XERADUR 2 от ILAG®. Всичко, от което се нуждаете, е мокра кърпа, топла вода и малко сапун, за да я почистите.

AEG - Тава за печене - A9OOAF11

Тавата Easy2Clean е безопасна за използване до 230°C във фурната.

Издръжливата тава Easy2Clean има керамично покритие, което е запечатано без използване на синтетични съединения на PTFE и PFOA, така че не е нужно да се притеснявате, че отделя токсични пари при високи температури. Позволява Ви да готвите уверено и безопасно.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Следи всичките си налични гаранции
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels