Информация за продукта

Представяме Ви нашата компактна прахосмукачка с торба 5000, която ефективно премахва прах и мръсотия от всякакви повърхности. Безпроблемно преминаване от под към килим с накрайника за всякакви настилки, а аксесоарите са лесно достъпни в мястото за съхранение.

Предимства

Висока ефективност с всяко движение

С комбинация от силна всмукателна мощност и новия накрайник за всякакви настилки тази прахосмукачка ефективно премахва прах и мръсотия от твърди подове и килими. Освен това можете да промените режима на почистване на накрайника с крака си, без да се налага да се навеждате.

Безпроблемно маневриране, без прекъсвания

Открийте удобството на почистване с нашата ергономична прахосмукачка. С големи колела за лесно маневриране във всички посоки и с радиус на действие от 8,5 метра, можете да покриете по-голяма повърхност до 72 кв.м, без да я включвате в различни електрически контакти.

По-чист дом от хигиенична гледна точка

Системата за филтриране е в състояние да филтрира до 99,99%* от частиците, дори с размер от 1 микрон, фин прах и прахови акари, за да осигури по-чист изходящ въздух.

*Въз основа на външни изпитвания за филтриране на микрочастици прах с размери 0,3 – 10 микрона съгласно стандарт IEC62885-2:2021, 5.14, използвайки стандартни частици пясък/прах.

Компактен размер с аксесоари в нея

Тази удобна и компактна прахосмукачка е не само лесна за използване и съхранение, но също така включва аксесоари, които се съхраняват в нея, за безпроблемно почистване на мебели. А с ергономично разположената дръжка можете да я местите между стаите без никакви проблеми.

По-разумен избор

Прахосмукачката с торба 5000 и основният накрайник на този уред са направени от до 37% рециклирана пластмаса*.​

*Без допълнителните аксесоари

Аксесоари

Помощ

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels