Информация за продукта

С директен достъп до ръчния модул и наличните аксесоари, безкабелната QX6 Ви позволява бързо да превключвате от почистване на пода към труднодостъпни места и обратно, само за един миг.
*В сравнение с предишния модел CX7-2-45WM

Предимства

PowerRoller премахва финия прах до XXL частици с едно движение.

PowerRoller премахва финия прах до XXL частици с едно движение. Уплътнената система на накрайника създава по-висока въздушна скорост, която ефективно премахва праха в най-тесните пространства за 7 пъти по-мощно събиране на прах в процепа**.

**В сравнение с предишния модел CX7-2-45WM

Циклонната технология поддържа ефективността, дори когато контейнерът се напълни.

Аксиалната циклонна технология осигурява безкомпромисна ефективност по време на почистването, дори докато контейнерът за прах се напълни. ****С време на работа до 53 минути, за да обхване повече площ.

***Поддържа 99% от първоначалната ефективност на почистване, тъй като контейнерът се пълни в съответствие с IEC 62885-2 издание 1.0: 5.1, 5.7 и 5.9 при настройка за максимална мощност. ****Измерено при Еко режим

Лесна за хващане дръжка и удобно разпределение на теглото за по-удобно почистване.

Ергономичният дизайн на QX8-P с лесна за хващане дръжка и удобно разпределение на теглото прави почистването на ръка по-лесно и по-удобно. А дръжката с двойно захващане осигурява удобно почистване над пода и на високо.

Дълбоко почиства тапицерии, с лесна поддръжка на ролковата четка.

Накрайникът PETPRO PLUS осигурява цялостно почистване на тапицерията на мебелите от косми от домашни любимци, прах и други замърсявания. Функцията QuickClean с дизайн „натисни и издърпай“ разплита и лесно премахва космите за бързо и лесно почистване на ролковата четка.

Удобни аксесоари под ръка в уреда за почистване на труднодостъпни зони.

Четката за прах и приставката за тесни пространства гарантират, че можете да влезете във всеки ъгъл без да са Ви необходими други помощни средства. Когато не се използват, те се съхраняват в самата прахосмукачка, така че ще имате подходящия инструмент за всяка задача.

Аксесоари

Помощ

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels