Открийте

Индукционни плотове

Лъжица с масло, безопасно положена върху хладния плот до врящ тиган с доматен сос

По-хладна повърхност, по-безопасна кухня

Нашата интелигентна индукционна технология загрява съдовете и храната в тях, но нищо друго. Повърхността наоколо остава студена. По този начин нищо не изгаря и гладката, равна повърхност означава, че замърсяванията няма къде да се скрият. В допълнение плотът започва да загрява, когато има съдове за готвене върху повърхността му. По този начин, ако няма съдове, няма топлина и няма инциденти.

Разтапяне на шоколад в тиган, върху индукционен плот на AEG

Прецизна топлина, безупречни резултати

Направете постигането на прецизни, професионални резултати лесно. Индукционните плотове AEG притежават удобен плъзгач, който ви позволява да настроите топлината от интензивна до деликатна само за секунда. По този начин можете да направите хрупкава, запарена сьомга по същия успешен начин, по който да разтопите гладък, еднороден шоколад.  

Приготвяне на месо в тиган върху индукционен плот на AEG

По-бърз от който и да било друг плот

Индукционните плотове загряват по-бързо от други плотове, като по този начин правят така ,че скоростта на готвенето ви и усъвършенстването на рецепти да се увеличи. Индукционните ни плотове имат чувствителни на докосване контролни бутони, които ви водят от студено до горещо и обратно незабавно. По този начин можете да сте сигурни, че гурме ястията ви ще получат топлина в момента, в който имате нужда от нея.

Нашият най-добър индукционен плот

Най-голямата ни нагряваща повърхност до момента

Плотът MaxiSense® Fusion притежава цялото пространство, което ви е необходимо, така че да пренесете готвенето си на следващото ниво. Поставете до шест тенджери или тигани на неговата уникална автоматично сензорна повърхност за готвене. Многопосочните загряващи връзки означават, че можете да поставите съд с всякакъв размер, където искате, и плотът ще реагира със загряване на определената зона.

Плотът MaxiSense® Fusion
Пространство да експериментирате

Плотът MaxiSense® Fusion притежава както хоризонтални, така и вертикални свързаности, за максимална гъвкавост.

Другите ни индукционни плотове

Зеленчуци, запечени на грил тиган

Мигновен поглед, прецизен контрол 

Индукционният плот MaxiSense® Combi ви дава свободата да готвите с всякакъв размер съд за готвене. Независимо дали готвите задушено в голяма тенджера или варите зеленчуци в малка тенджера, FreeZone се адаптира. Големият дисплей показва всичко, което се случва на плота, включително мястото на всяка тенджера и нивото на топлината под нея. Така контролът е изцяло във вашите ръце. 

 Индукционен плот AEG MaxiSense Pure
Лесен за почистване

Гладката повърхност на MaxiSense® Pure прави почистването бързо и лесно

Стилният плот The MaxiSense® Pure

Гладка, стилна повърхност 

Добавете нотка на лъскава, изчистена красота във вашата кухня. Напълно изравнен с работната ви повърхност, MaxiSense® Pure е спящ, докато докосването ви не го събуди. Модерните, червени LED контроли на плота и зоните за готвене са видими само, когато вие искате. По този начин вие имате стилен и изтънчен завършек на вашия работен плот по всяко време.

Тигани с различни размери, приготвящи ястия на различни избрани температури

Опции за всеки повод

От късни вечерни партита до следработни вечери, вие имате свободата да готвите по вашия начин. Този плот е перфектен за всичките ви съдове за готвене и ви носи безупречни резултати с постоянна, равномерна топлина. Настройте повърхността на плота и свържете до 4 зони за готвене, за да се възползвате максимално от наличното пространство. FlexiBridge прави сложните ястия с големи тигани или много посуда лесни.

Още ползи от индукцията

 • Тиган с вряща вода върху индукционен плот на AEG
  1
  По-бързо загряване

  Варете водата бързо с бутона PowerBoost. Той е идеален за онези други бързи готварски дейности, като задушаването на месо.

 • Жена, използваща контролния панел на индукционния плот MaxiSense Combi
  2
  Сложете готвеното от вас на пауза

  Не позволявайте прекъсванията да застанат на пътя ви към страхотното ястие. Едно натискане на бутона 'stop and go' слага на пауза топлината, а още едно я пуска отново.

 • Индукционен плот, комункиращ безжично с абсорбатор, използвайки технологията на AEG hob2hood
  3
  Абсорбатор hands free

  Hob2Hood автоматично контролира абсорбатора ви, в зависимост от това какво се готви на плота. 

Диаграма, показваща промяната на температурата в цвъртящ тиган с месо и зеленчуци, след преместването му в друга секция на PowerSlide

Директно от кипене към поддържане на ястието топло

Получете повече вкус от всяко ястие с най-прецизния контрол на температурата. PowerSlide ви позволява да варите, да къкрите и поддържате топло ястието ви просто с плъзването на съда за готвене от една зона на друга. Изберете от редицата предварително зададени нива на топлина или определено свое собствено. Сега, като професионални шеф-готвачи, можете да контролирате готвенето си до най-близкия градус за невероятни резултати ястие след ястие.

Гответе без разсейвания

С пълно внимание върху готвенето можете да получите безупречна храна. Нашите модерни плотове контролират абсорбатора ви, като така имате с една причина за разсейване по-малко. Плотът безжично включва абсорбатора ви и регулира силата на засмукване, докато вие променяте техниките на готвене. Той увеличава скоростта, когато варите, и я намалява, когато яденето къкри. Допълнително лесно можете да контролирате колко да е отворен абсорбатора от дисплея на индукционния ви плот. 

Зеленчуци и месо, цвърчащи върху грил-плочата Тепаняки на AEG

Открийте автентичните азиатски вкусове 

Освободете вкусовете от Далечния Изток винаги, когато искате, с нашата грил-плоча Тепаняки. Идеалната добавка към нашите индукционни плотове, той притежава петпластов дизайн, който разпределя топлината бързо и лесно сред цялата повърхност. Така всяка съставка се готви до съвършенство.