Открийте

Охлаждане

Свежестта на природата е защитена

Системата ни за охлаждане Intelligent NoFrost прави така, че най-добрите вкусове, които може да предложи природата, да са запазени при най-добрата за тях температура. Всичко от кейл до краставица остава с най-голямата си свежест за по-дълго. Листата са по-свежи, ябълките са по-хрупкави и всичко е по-вкусно. Просторното отделение означава също, че ако купите много свежи неща, винаги има място, където да ги поддържате вкусни.

С охлаждащата система Intelligent NoFrost, отделенията на хладилника и фризера работят независимо един от друг, за да поддържат оптималната температура и влажност, така че да пазят храната свежа или замразена

С Intelligent NoFrost е лесно да съхраните оптималното състояние на всяка съставка.

Хладилникът с фризер ProFresh

Вкусове от природата в добро състояние

Защитете вкуса, забравете замразяването. Дръжте пресни и замразени храни в най-добрата им форма със системата на AEG Intelligent NoFrost. Тя умело поддържа нивата на температура и влажност с минимални колебания, така че фризерът остава свободен от скреж и качеството на свежата ви храна не се влошава. Плодовете и зеленчуците остават свежи и изпълнени с аромат. Месото и рибата остават свежи, както в деня, в който са закупени.

Адаптиращ се към всеки вкус

Персонализирайте хладилника си съгласно вашите желания с модулната система за съхранение CustomFlex®. Отделенията на вратите могат да се променят и да се местят в рамките на секунди, което ви дава пълна гъвкавост. Щипки за зелени подправки. Изчистени кутии за сирена. Сигурни рафтове за млечни продукти, сосове и подправки. Просто организирайте пространството за съхранение в хладилника си по начина, по който искате, и максимизирайте пространството за съхранение. 

Доказано е, че месото и рибата издържат до 3 дни повече при близо до 0 градуса, отколкото биха издържали при стандартно охлаждане. 

Прецизно охлаждане за изключително готвене

Зашеметяващото ястие започва с безупречни съставки. Храни като месо и риба запазват вкуса си най-добре, когато се съхраняват при определена температура - близо до 0 градуса. Нашите хладилници с фризер имат специално отделение "Нула градуса", именно за да съхравят съставките ви на точната температура, от която имат нужда. Така че можете да се насладите на най-прясното месо или риба и да вкусите до всяка последна хапка.