Открийте

Съдомиялни

Покритие от край до край

Уникалният дизайн на сателитното разпръскващо рамо осигурява ефективно измиване и изплакване всеки път. Механизмът с двойно завъртане предлага 3 пъти по-добро покритие от стандартното разпръскващо рамо, така че и най-труднодостъпните части са достигнати.

Изсушаване по естествен начин

Съдовете ви са винаги идеално сухи с AirDry. Новата технология в съдомиялната ни ProClean използва естествен въздушен поток, за да остави съдовете ви сухи на допир. 10 минути преди края на програмата вратата се отваря автоматично, което позволява на въздуха да циркулира. Това спестява време, намалява разходите за енергия и оставя посудата ви без петна от вода. 

Интензивно почистване с безупречен резултат

Очаквайте само безупречни резултати от функцията SprayZone - до 3 пъти по-добро измиване в сравнение със стандартните програми. Интензивно почистване на съдовете в зоните, които имат нужда, за премахване на най-упоритите замърсявания. Без нужда от предварително изплакване и накисване.

За първи път на пазара

Зареждайте и разтоварвайте с лекота съдомиялната, както никога досега

ъдомиялната на AEG ComfortLift

Грижа от по-високо ниво

Съдомиялната ComfortLift е първата по рода си, която има механизъм за плавно и внимателно повдигане на долната кошница за съдове. Това прави зареждането ѝ много по-лесно и удобно, без нужда от навеждане. Кошницата ComfortRails ще се прибере обратно плавно и без опасност за чиниите. 

Дизайн, който печели награди

Съдомиялните ComfortLift® съчетават най-съвременната технология с отличния дизайн. Уникалният и иновативен механизъм за повдигане, който позволява по-ниската кошница да бъде повдигната до потребителя, е призната с престижната награда iF gold design.

MaxiFlex

Новото подвижно чекмедже за прибори с голям капацитет ви позволява да заредите в съдомиялната и най-обемистите черпаци, бързо и интуитивно. Приборите ви ще бъдат удобно подредени и отлично почистени.

Грижа за кристала от ново ниво

Нашата гама съдомиялни включва технологии, които се грижат за вашите съдове и ги предпазват. От сигурни държачи до специализирани програми за кристал - доверете се на съдомиялните AEG, за да запазите любимите си съдове като нови, за по-дълго време.

AEG SoftGrips и SoftSpikes държат деликатната чаша на място

Най-добрата грижа за стъклото

Шампанското заслужава да бъде отпивано от най-добрата ви чаша. Специалната програма за миене на стъкло - ProClean ™ - нежно държи столчето на всяка чаша на място чрез гумените скоби SoftGrip. Това предпазва чашите от накланяне, докато гумата SoftSpikes® осигурява допълнителна подкрепа. С ProClean ™ никакъв повод е твърде малък за най-добрите ви стъклени чаши.

Още предимства на нашите съдомиялни 

Екста тихата програма на съдомиялната ProClean

Лъч на пода

Технологията Time Beam прожектира на пода и отброява оставащото време до края на програмата, което е особено ценна придобивка за напълно вградените миялни. По-опростен вариант на тази технология е Beam on Floor – лъч на пода в червен цвят, когато миялната работи и зелен цвят – когато програмата е приключила. С програмата Extra Silent, която произвежда само 37dB шум, съдомиялните са най-тихите в класа им. Нашите съдомиялни ProClean™ подобряват живота ви, без да ви досаждат. 

 

По-голям обем и гъвкавост 

Дори най-големите пиршества могат да бъдат изчистени лесно с ProClean™. XXL кошницата може да побере комплект до 15 чинии, като предоставя най-големия обем за зареждане на пазара. Независимо дали готвите за много гости или просто използвате големи съдове за готвене, съдомиялната ще почисти с лекота дори при най-голямото зареждане. Освен това, уредът няма да заеме повече място в кухнята ви от обичайните съдомиялни.

Безупречно чиста чаша за вино и комплект тигани

Програми за полиране

Съдомиялните AEG са способни да поемат различни видове съдове, всички от които изискват различна интензивност на миене. Гамата ни ProClean™ има модерна фунция Sensorlogic, която използва два сензора, за да измери размера и замърсяването на съдовете. След което настройва дадена програма, за да отговори на нуждите на съответното ви зареждане. 

Страхотно миене, с наполовина по-малко вода

Насладете се на превъзходни резултати от миенето, като използвате наполовина по-малко вода от обикновена съдомиялна. Новата система WaterSave е една от най-спестяващите вода системи на пазара. По време на всяка програма, се запазва вода в резервоар за съхранение, за да бъде използвана отново във фазата на предварителното измиване при следващото използване на уреда. ProClean™ спестява 2100 литра на година, в сравнение със стандартна съдомиялна - това са 12 вани, пълни с вода.