Открийте

Съдомиялни

За първи път на пазара

Зареждайте и разтоварвайте с лекота съдомиялната, както никога досега

ъдомиялната на AEG ComfortLift

Грижа от по-високо ниво

Съдомиялната ComfortLift е първата по рода си, която има механизъм за плавно и внимателно повдигане на долната кошница за съдове. Това прави зареждането ѝ много по-лесно и удобно, без нужда от навеждане. Кошницата ComfortRails ще се прибере обратно плавно и без опасност за чиниите. 

Сателитното разпръскващо рамо
1
Осигурява пръскане във всяко едно кътче

Сателитното разпръскващо рамо покрива всеки ъгъл от съдомиялната ви и обещава ефикасно миене и плакнене всеки път

Деликатните чаши
2
Очаквайте максимална защита

Поддържайте чашите си здрави и искрящи. SoftGrips пази дори най-деликатните ви чаши защитени от счупвания или издрасквания.

The soft-closing mechanism in the ComfortLift dishwasher from AEG Механизмът на внимателно затваряне на съдомиялните ComfortLift на AEG
3
Винаги нежни към чиниите

С ComfortRails можете гладко да плъзнете кошницата на място, без каквото и да било раздрусване на чиниите

AEG SoftGrips и SoftSpikes държат деликатната чаша на място

Най-добрата грижа за стъклото

Шампанското заслужава да бъде отпивано от най-добрата ви чаша. Специалната програма за миене на стъкло - ProClean ™ - нежно държи столчето на всяка чаша на място чрез гумените скоби SoftGrip. Това предпазва чашите от накланяне, докато гумата SoftSpikes® осигурява допълнителна подкрепа. С ProClean ™ никакъв повод е твърде малък за най-добрите ви стъклени чаши.

Изсушаване по естествен начин

Прави така, че съдовете ви са винаги идеално готови с AirDry. Новата технология в съдомиялната ни ProClean ™ използва естествен въздушен поток, за да остави съдовете ви сухи на допир. 10 минути преди края на програмата вратата се отваря автоматично, което позволява на въздуха да циркулира. Това спестява време, намалява разходите за енергия и също така оставя посудата ви без петна. 

Още предимства на нашите съдомиялни 

Екста тихата програма на съдомиялната ProClean

Лъч на пода

Технологията Time Beam прожектира на пода и отброява оставащото време до края на програмата, което е особено ценна придобивка за напълно вградените миялни. По-опростен вариант на тази технология е Beam on Floor – лъч на пода в червен цвят, когато миялната работи и зелен цвят – когато програмата е приключила. С програмата Extra Silent, която произвежда само 37dB шум, съдомиялните са най-тихите в класа им. Нашите съдомиялни ProClean™ подобряват живота ви, без да ви досаждат. 

 

По-голям обем и гъвкавост 

Дори най-големите пиршества могат да бъдат изчистени лесно с ProClean™. XXL кошницата може да побере комплект до 15 чинии, като предоставя най-големия обем за зареждане на пазара. Независимо дали готвите за много гости или просто използвате големи съдове за готвене, съдомиялната ще почисти с лекота дори при най-голямото зареждане. Освен това, уредът няма да заеме повече място в кухнята ви от обичайните съдомиялни.

Безупречно чиста чаша за вино и комплект тигани

Сензори за замърсеност

Съдомиялните AEG са способни да поемат различни видове съдове, всички от които изискват различна интензивност на миене. Гамата ни ProClean™ има модерна технология Sensorlogic, която използва чувствителни сензори, за да измери степента на замърсеност на съдовете. След което настройва определена програма, за да отговори на нуждите на съответното зареждане. 

Страхотно миене, с наполовина по-малко вода

Насладете се на превъзходни резултати от миенето, като използвате наполовина по-малко вода от обикновена съдомиялна. Новата система WaterSave е една от най-спестяващите вода системи на пазара. По време на всяка програма, се запазва вода в резервоар за съхранение, за да бъде използвана отново във фазата на предварителното измиване при следващото използване на уреда. ProClean™ спестява 2100 литра на година, в сравнение със стандартна съдомиялна - това са 12 вани, пълни с вода.