Открийте

Абсорбатори

Храна, която се приготвя на индукционен плот на AEG, докато абсорбатор на AEG улавя ненужната пара

Едва забележим или изпъкващ. Изборът е ваш.

Всичките ни абсорбатори премахват парата и изпаренията от кухнята ви, и то бързо. Но до там свършват приликите. Изберете абсорбатор, който идеално подчертава вкуса ви - направете смела декларация с дизайна Décor, като показания на снимката абсорбатор Skylight, или съчетайте модела Discreet, който ще се впише незабележимо във вашата кухня.

Създайте перфектната атмосфера в кухнята си

Създайте перфектна атмосфера

Сезон. Вкус. Финес. Аромат. Готвенето е наслада. Сътворете идеалната атмосфера за създаване на вашите ястия с SilentTech - по-тих начин да се готви. LED светлини придават на работното ви място топъл блясък, докато функцията Breeze дискретно почиства въздуха, в момента, в който сте готови за по-приятна атмосфера.

По-свежа кухня, функция hands free

Когато сте заети със създаването на шедьовъра си, нашите абсорбатори hands free работят интуитивно, за да поддържат кухнята ви чиста и свежа. Функцията Hob2Hood реагира на цвърченето на всяко соте, като стартира аспиратора автоматично и го настройва към готвенето ви. Мощен мотор елиминира парата и изпаренията в момента, в който се появят.

Тиган, в който се приготвят морски дарове

Качества, на които можете да разчитате

Насладете се на чист, свеж въздух, веднага щом приключите с готвенето, благодарение на високоефективните ни абсорбатори. Умна филтрация означава, че омазняването няма да се трупа върху механизма, което го прави по-лесен за почистване, а неприятните миризми се филтрират без усилие. Детайлите, които улесняват живота ни, ден след ден. 

Сьомга, която се приготвя на индукционен плот, докато ненужната пара се улавя от абсорбатора
Най-голяма възможност за избор

С широка гама, от която да изберете, откриването на вашата комбинация Hob2Hood е лесно

Стилен абсорбатор на AEG

Вашата кухня, вашият стил

Насладете се на мощност без усилие с Hob2Hood в стила, който обичате. AEG предлага най-много възможности за избор, които можете да откриете на пазара на подобна технология. С най-широката гама от абсорбатори, включително свързани, от които да избирате, вие можете да намерите идеалната комбинация от стил и функция, които да се впишат в кухнята ви. Всичко това, без да правите компромис с функционалностите.

Долната част на абсорбатор на AEG и пречистващия му филтър

Свежест през цялата година

Насладете се на чист, свеж въздух в кухнята ви, с абсорбатора AEG Switch. Сега можете да превключвате с лекота между абсорбация и рециркулация с натискането на един бутон, независимо от времето. През лятото можете да премахнете влажния въздух от вашия дом, а през зимата да преминете в режим на рециркулация, за да запазите топлия въздух в помещението и да намалите сметките си за отопление.

Абсорбаторът на AEG ComboHob, улавящ парата от два тигана на плота

Свобода при дизайна на кухнята

С новия ComboHob от AEG можете да проектирате вашата кухня както желаете. Този индукционен плот не се нуждае от конвенционален абсорбатор, надвесен над него. Абсорбаторът вече е интегриран в плота. Най-накрая вие наистина можете да проектирате кухнята си по начина, по който бихте искали да изглежда.

Филтри на абсорбатори на AEG

Филтри за абсорбатори в детайли

За свежест през цялата година поддържайте добре филтрите на абсорбатора. Филтрите за мазнина улавят частици от храната, оставят въздуха и повърхността ви чиста. Докато въгленовите филтри хващат и премахват миризми. Някои абсорбатори имат постоянни филтри, които могат да бъдат почиствани и използвани отново, докато други използват еднократни филтри. Независимо от това какъв абсорбатор си изберете, уверете се, че почиствате или сменяте филтрите периодично.