Открийте

Свързаност

Заповядайте в дома, който отговаря на нуждите ви

Свържете уредите един с друг лесно и сигурно, за изживяване по поръчка

A diagram showing connected cells

Където всичко се свързва

Визията ни за свързан дом е интернет на нещата - мрежа от електронни устройства, които могат да комуникират по между си, независимо от марката или инфраструктурата. И вие да изпитвате безпроблемно взаимодействията между устройствата и уредите. Като премиум член на AllSeen Alliance, ние помагаме за инициирането на най-широкия, междуотраслов отворен код, за развитието на интернет на нещата.

  • Съвместимост

    Проектът с отворен достъп AllSeen Allience позволява на всички продукти в интернет на нещата да работят заедно между различните платформи, като iOS, Android и Windows.

  • Сигурност

    Проектът е отдаден на това да направи сигурен интернет на нещата – включително използването на най-съвременна криптография, свързана със сигурността.

  • Иновация

    Истински съвместният интернет на нещата проправя пътя за обогатяване на нашите продукти с технологии от други партньори.  

Стилна кухня, оборудвана с първокласни продукти на AEG

Интернет на всичко

Искаме да превърнем интернет на нещата в интернет на всичко. Вашите AEG уреди ще работят безпроблемно в екосистема от други продукти, предлагани от партньори от Алианса. Това не само ще насърчи иновациите, а ще направи уредите ви по-вълнуващи за употреба и ще подобри крайните резултати. 

Диаграма, показваща свързаността AllSeen Alliance между кухненските продукти на AEG
Готвач, използващ приложението My AEG App на таблета си
Дръжте всичко под ръка

Свържете всички уреди в дома ви, като използвате само едно приложение.

Абсорбация hands free

За да помогне за подобряване на изживяването ви по време на готвене, Hob2Hood свързва плота ви и абсорбатора ви. Вашият плот безжично ще активира и настрои силата на абсорбация на абсорбатора ви. Мощна всмукателна сила, когато препичате приготвяното от вас ястие. По-слабо всмукване, когато яденето къкри. Получавате най-благоприятната среда в кухнята, без дори да вдигнете пръст към абсорбатора си.

Главен готвач разглежда рецепти от My AEG на своя iPad

Вкусни рецепти на разстояние едно докосване

Поставете техниките си за готвене на пара и sous vide на изкусително вкусни нива с помощта на мобилното ни приложение My AEG. Изследвайте стотици рецепти по вид кухня, диета, алерген или съставките, които имате в хладилника. Позволете на готварския ни калкулатор да ви води към най-добрите настройки на фурната, след което създайте и запазете бележки към рецепта, отбележете любимите рецепти и дори ги споделете в социалните медии.

Смартфон, на който се демонстрира колко лесно се използва приложението My AEG

Експертна грижа на върха на пръстите ви

Откриването на съвет за това как да се грижите за деликатни тъкани или как да премахнете петна може да бъде трудно. Приложението My AEG Care ви дава незабавен достъп до цялата информация за грижа към тъканите в страниците ни „Как да се грижим“ и още много други неща. По този начин можете лесно да откриете информация за това как да перете коприна, да центрофугирате вълна или как да защитите връхните си дрехи.