Открийте

Свързаност

Диаграма, показваща как Hob2hood използва инфраред технология, за да свърже индукционния плот и абсорбатора

Абсорбация hands free

За да помогне за подобряване на изживяването ви по време на готвене, Hob2Hood свързва плота ви и абсорбатора ви. Вашият плот безжично ще активира и настрои силата на абсорбация на абсорбатора ви. Мощна всмукателна сила, когато препичате приготвяното от вас ястие. По-слабо всмукване, когато яденето къкри. Получавате най-благоприятната среда в кухнята, без дори да вдигнете пръст към абсорбатора си.

Главен готвач разглежда рецепти от My AEG на своя iPad

Вкусни рецепти на разстояние едно докосване

Поставете техниките си за готвене на пара и sous vide на изкусително вкусни нива с помощта на мобилното ни приложение My AEG. Изследвайте стотици рецепти по вид кухня, диета, алерген или съставките, които имате в хладилника. Позволете на готварския ни калкулатор да ви води към най-добрите настройки на фурната, след което създайте и запазете бележки към рецепта, отбележете любимите рецепти и дори ги споделете в социалните медии.

Смартфон, на който се демонстрира колко лесно се използва приложението My AEG

Експертна грижа на върха на пръстите ви

Откриването на съвет за това как да се грижите за деликатни тъкани или как да премахнете петна може да бъде трудно. Приложението My AEG Care ви дава незабавен достъп до цялата информация за грижа към тъканите в страниците ни „Как да се грижим“ и още много други неща. По този начин можете лесно да откриете информация за това как да перете коприна, да центрофугирате вълна или как да защитите връхните си дрехи.