Поддържайте водоустойчивите дрехи правилно .

Последно актуализиран 23.6.2020 г. 12:27

Специално проектираните програми, както на нашите перални, така и на сушилни работят в синхрон, за да възстановят водозащитата на вашите дрехи. Направете процеса на почистване безпроблемен и лесен, за да можете да се наслаждавате на водоустойчивите си дрехит по-дълго.


1. Как да възстановите вашите водоустойчиви дрехи

 Първо изпразнете джобовете, закопчайте всички джобове и ципове.


2. Изберете разумно вашия препарат

Добавете течен препарат в дясното отделение (1) и водоотблъскващото средство в отделението за омекотяване на тъкани (2), за да въведете или възстановите водоотблъскването на дреха при последното изплакване. Избягвайте използването на прах за пране, омекотител или белина.


3. Програма за външно облекло

Задайте пералнята на програма Outdoor. Ако нямате такава програма на пералнята си , не забравяйте да добавите допълнително изплакване към цикъла.


4. Суши се

След това можете директно да поставите якето в сушилнята, като използвате нашата специална програма на Outdoor.. Комбинацията от два елемента: правилната температура и време възстановява възможностите за водоотблъскване.


Възстановете защитата от вода по-добре от изсушаването на въздух с новата и иновативна програма на AbsoluteCare System

С нашата система AbsoluteCare водоотблъскването на вашето специализирано водозащитно яке се запазва и възстановява, по-добре от сушенето на въздух. DelicateCare настройва температурата и движението на барабана, за да предпази тъканите при износване на открито, като се уверява, че те получават точно необходимото количество топлина.