Как да перете якета и пухени якета

Последно актуализиран 24.6.2020 г. 8:57

Ако се грижите добре за вашия пух, той ще се погрижи за вас. Добавянето на топки за сушилня в барабана на вашите сушилни предодвратява събирането на перата в ъглите на якето ви. 


1. Използвайте ниски температури.

Не забравяйте да перете на ниски температури и да настроите машината на един допълнителен цикъл на изплакване, за да премахнете следите от почистващ препарат.


2. Изпиране на възглавници, завивки и якета в пералня

За най-добър резултат, използвайте програмата за вълна. Ако вашата пералня има програма за вълна - изберете дълъг цикъл при средна температура и използвайте топки за сушилня, за да сте сигурни, че ще излезе леко, пухкаво и страхотно миришещо пране. Не го изваждайте, докато не е 100% сухо.


3. Защитете повърхността на вашето яке

Изпирайте наопаки отделно от останалите дрехи, с празни джобове, затваряйте циповете, за да избегнете повърхностни щети.


3DScan технология. Прецизно сушене.

Насладете се на цялостно изсушаване с уникалната технология AEG 3DScan. Влажност дълбоко в дрехите се открива с помощта на сензори, които могат да усещат влага до 5 сантиметра дълбоко в дрехите. Когато традиционните сушилни биха посочили, че якето е сухо, 3DScan продължава, докато дори дебелите слоести дрехи не бъдат изсушени прецизно - не изисква допълнително изсушаване на въздуха. Това кара якето да запази своя външен вид и дава до 30% по-висока топлоизолация в сравнение със сушенето на въздух.