Как да перете дрехи за тренировка

Последно актуализиран 24.6.2020 г. 8:08

Препоръчваме ви да използвате програма Sport, тъй като тя е добре настроена за спортни облекла, така че да ги пере по-ефективно. Внимавайте да изберете подходящия препарат, който е специално създаден за обработка на петна и премахване на миризми.


1. Премахване на петна от пот

Памучните потници абсорбират много повече влага. Обърнете ги отвътре навън и изсипете течен препарат за пране на подмишниците. Оставете да кисне около 30 минути, след което изперете при най-високата температура, която етикетът позволява.


2. Спортна програма

Използвайте Спортната програма както на вашата пералня, така и на сушилня *. Ако нямате програма Sport, цикълът Synthetic е много подобен. Просто не забравяйте да добавите допълнително изплакване, ако дрехите са силно замърсени. Когато сушите, не забравяйте да отделите памука от синтетика, тъй като те абсорбират влажността по различен начин.

* Само на избрани продукти


3. Как да запазите свежа чантата си за фитнес

Поддържайте свежа чантата за фитнес залата между тренировките. Ако оставите няколко кърпички за сушилня в чантата си, тя ще запази миризмата и усещането ви свежест между тренировките. Никога не оставяйте дрехите за тренировка да стоят в чантата. Извадете ги възможно най-скоро, дори ако планирате да ги перете по-късно.


Почистете и подхранете дрехите си

Нашата система ÖKOMix подхранва вашите спортни облекла. За разлика от други машини, които смесват перилния препарат и омекотителя в барабана, нашата изключителна система ги смесва предварително, преди водата дори да докосне дрехите, за да даде по-меко и по-грижовно чисто.