Вашето ръководство за вакуумните приставки

Последно актуализиран 9.8.2023 г. 7:13

Някога се чудите какви са всички тези четки, които идват с вашата прахосмукачка? Добре, поздравете новите си най-добри приятели, тъй като те са създадени, за да направят лека работата на много общи задачи за почистване на домакинствата.AEG инструмент 3 в 1

Някои от нашите прахосмукачки се предлагат с един инструмент. Но не се тревожете - това е ножът на вакуумните аксесоари на швейцарската армия. Той може да се похвали с три инструмента в едно - инструмент за прах, инструмент за пулверизация и дори се сгъва в плат. Давам ви всички прикачени файлове, от които се нуждаете, за да поддържате дома си безупречен. Но за какво са те?


Прахообразен инструмент

Нека да започнем с инструмента за прах. Това е перфектната привързаност за достигане до някои от тези по-неудобни области. С меката си четина е идеално да премахвате прах от первази, абажури, и др. Можете също да го използвате за прах мебели и други предмети или предмети, които лесно се надраскват.


Инструмент за цепнатини

Както може би се досещате от името, инструментът за цепнатини е проектиран да попадне в тесни празнини, до които другите прикачени файлове просто не могат да достигнат. Той е идеален за почистване в ъглите, около радиаторите и дори между диванните възглавници.


Тъканен инструмент

Инструментът от плат ще помогне на вашата тапицерия да изглежда като нова. Със своята вградена плюшена лента той ще вдига прах, мръсотия и косми от всички текстилни повърхности.