Почистете след вашия домашен любимец

Последно актуализиран 9.8.2023 г. 7:14

Обичаме домашни любимци. Няма нищо като любовта от най-добрия приятел на човека - единственият проблем е постоянното почистване на кучешките косми. Ако имате светъл цвят на пода и порода, която хвърля проблема само на съединенията. Е, ами ако имаше някои прости трикове за почистване на космите на домашни любимци?


Приставки за прахосмукачки за коса на домашни любимци

При почистване на кучешките косми става въпрос за прикачените файлове. Използването на обикновената дюза на вашата прахосмукачка няма да доведе до желаните резултати - особено за неща като кушетки и труднодостъпни места.


1. Мини турбо

Мощна въртяща се ролка за четки за максимално набиране на космите и влакната на домашните любимци. Проектиран за трудни за вакуумиране повърхности като стъпала и щрангове, мебели и столчета за кола.


2. Плюшена дюза

Плюшената дюза е проектирана така, че да премахва ефективно космите на домашните любимци от всички текстилни мебели.Кърпи за сушилня

Не разполагате с прахосмукачка под ръка или с достъп до приставки за домашни любимци? Е, кърпите за сушилни са най-добрият ви приятел, когато премахвате космите на домашни любимци от всякаква повърхност. Може да не почистят цялата ти къща, но когато си в капан, те са фантастични. Статичното електричество помага на кърпите за сушилни  да привличат космите на домашните любимци. Почистете дрехите си, стол, плот за маса за няколко секунди. Като магия.

Купи сега