ProSteam®

ЗАЩО ДА ПЕРЕТЕ, КОГАТО МОЖЕТЕ ДА ОСВЕЖИТЕ С ПАРА

Пералня с предно зареждане ProSteam®

Интелигентните перални машини с предно зареждане съчетават перфектно изпиране, кратко време на работа и максимална енергийна ефективност.

Вижте пералните AEG с ProSteam®

Пералня с горно зареждане с ProSteam®

Имате ограничено пространство, но все пак обмисляте покупка на нова пералня? Пералните с горно зареждане са по-тесни от традиционните перални. Това ги прави най-добрият избор, ако не Ви достига пространство, но не искате да правите компромис с грижата за дрехите си.

Перални с горно зареждане с ProSteam®

Пералня със сушилня с ProSteam®

 
Практичните перални със сушилня AEG комбинират мощна, енергийно ефективна перална машина с пълноценна сушилня. Уредите 2 в 1 са перфектни за по-малки пространства.
Вижте пералните със сушилня с ProSteam®
Предимства на ProSteam

ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА С PROSTEAM®

Ризите и блузите, както и якетата и панталоните Ви ще бъдат изгладени по естествен начин и ще бъдат елиминирани неприятните миризми. Ако включите функцията SteamPlus в края на програмата за пране, броят на гънките на дрехите ще бъде намален до една трета. *

• Броят на гънките е намален = гладенето е сведено до минимум
• Бързо елиминиране на миризми
• Внимателно боравене с различни влакна тъкани
• Цветовете се запазват по-дълго
• Внимателно отношение към околната среда чрез намаляване на количеството на перилните препарати.
• Спестява ресурси поради намалена употреба на водата (в сравнение със стандартната програма за пране).

* В сравнение с подобна машина без ProSteam® технология.

Искате ли по-малко гладене в грижата си за дрехите?

Или бихте искали да се откажете от циклите на пране, за да защитите влакната и околната среда?

Технологията ProSteam® от AEG ви предлага точно това. Функцията SteamPlus за предотвратяване на намачкване може да се използва в края на програмата за пране или като отделна програма за пара. Тя ефективно намалява образуването на гънки и следователно ще се нуждаете от по-малко време за гладене.

Ето как работи ProSteam®: Малко количество вода се загрява предварително. Парата преминава през перфорираната повърхност в барабана, където омекотява влакната и намалява бръчките.

40 години еко експертиза

Функцията за пара AEG-ProSteam® е само една от многото иновативни технологии, с които Ви помагаме в продължение на 40 години да почиствате и да се грижите за дрехите си внимателно, ефективно и устойчиво. Технологията ProSteam® е добавена не само в пералните машини AEG, но и в много от нашите перални със сушилня и екологично чистите ни сушилни с термопомпа.