Сьомгова пастърва на пара със зеленчуци

Сьомгова пастърва на пара със зеленчуци

Впечатлете всички с тази сьомгова пастърва на пара и зеленчуци в азиатски стил

Насоки за приготвяне

Стъпка 1: Нареждате в тавата парчетата сьомгова пъстърва, намазани със зехтин и пускате програма за готвене на пара на рибни филета (85 градуса).

Стъпка 2: Нарязвате на тънки ивички зеле, моркови, кромид лук, гъби, фенел (или каквито зеленчуци обичате), пресен джинджифил на малки кубчета и сотирате (не трябва да се пържи силно)

Стъпка 3: Слагате соев сос, добавяте и пресен лук и кориандър за аромат. Зеленчуците трябва да са леко омекнали, но да останат хрупкави.

Стъпка 4: Аранжирате красиво чинията, поставяте зеленчуците отдолу, парчетата риба отгоре с листа от фенел.