Сьомгова пастърва на пара със зеленчуци
Сьомгова пастърва на пара със зеленчуци
Впечатлете всички с тази сьомгова пастърва на пара и зеленчуци в азиатски стил
Насоки за приготвяне
Стъпка 1: Нареждате в тавата парчетата сьомгова пъстърва, намазани със зехтин и пускате програма за готвене на пара на рибни филета (85 градуса).
Стъпка 2: Нарязвате на тънки ивички зеле, моркови, кромид лук, гъби, фенел (или каквито зеленчуци обичате), пресен джинджифил на малки кубчета и сотирате (не трябва да се пържи силно)
Стъпка 3: Слагате соев сос, добавяте и пресен лук и кориандър за аромат. Зеленчуците трябва да са леко омекнали, но да останат хрупкави.
Стъпка 4: Аранжирате красиво чинията, поставяте зеленчуците отдолу, парчетата риба отгоре с листа от фенел.