Играйте и спечелете с AEG!

Пълните условия на играта прочетете тук. 

 

Electrolux Group работи в съответствие с изискванията на Общия регламент за защита на личните данни (ОРЗД/GDPR). За повече информация посетете: 

Уведомление относно защита на личните данни.

Играйте и спечелете с AEG!

Изгледайте видео рецептата на шеф Андре Токевотговорете правилно на въпроса и участвайте за спечелването на 3 комплекта висококачествени ножове от неръждаема стомана Masterpro! Печелившите ще бъдат избрани на лотариен принцип и обявени на Facebook страницата на AEG България на 19 ноември 2018 г.
 
1
Изгледайте рецептата на шеф Токев

Изгледайте видео рецептата на шеф Андре Токев за патешко конфи с дюли и пюре от тиква.

2
Попълнете полетата и изпратете

Ако не виждате формата за регистрация, презаредете страницата (натиснете F5 на клавиатурата).

3
Споделете публично страницата на играта

Натиснете "Споделяне" (Share). Ако имате проблем с интегрираните бутони, може да копирате линка от браузъра си и да го споделите публично във Фейсбук или да натиснете червения бутон за споделяне.

Не пропускайте останалите рецепти на шеф Токев

Не пропускайте останалите епизоди от нашата поредица бързи и вкусни рецепти от шеф Андре Токев! Почерпете идеи и вдъхновение от един от най-добрите шеф готвачи в България!

Парови фурни от AEG

Научете повече за паровите фурни на AEG

Паровата фурна има всички функции на обикновената фурна. Добавената пара обаче придава допълнителна влажност, която подобрява вкусовете, текстурите и цветовете, запазва хрупкавостта и превръща всяко ястие в шедьовър.