AEG

Пълните условия на играта прочетете тук. 

 

Electrolux Group работи в съответствие с изискванията на Общия регламент за защита на личните данни (ОРЗД/GDPR). За повече информация посетете: 

Уведомление относно защита на личните данни.

Играйте и спечелете подарък от AEG!

Отговорете правилно на въпроса и имате възможност да спечелите първата и все още единствена в света Пералня със сушилня с термопомпа AEG L9WBC61B! Този невероятен уред предоставя най-доброто от двата свята – съвършено изпиране на всяка материя и безупречно изсушаване! Големият късметлия, който ще спечели този невероятен уред, ще бъде избран на лотариен принцип и обявен на Facebook страницата на AEG България на 6 януари 2021г.
 • 1
  Научете повече за голямата награда

  Отворете страницата на пералнята със сушилня AEG L9WBC61B, прочетете информацията за нея и отговорете правилно на въпроса.

 • 2
  Попълнете полетата и изпратете

  Ако не виждате формата за регистрация, презаредете страницата (натиснете F5 на клавиатурата).

 • 3
  Споделете публично страницата на играта

  Натиснете "Споделяне" (Share). Ако имате проблем с интегрираните бутони, може да копирате линка от браузъра си и да го споделите публично във Фейсбук или да натиснете червения бутон за споделяне.

Пералня със сушилня с термопомпа

Изсушете цялото пране с пералня със сушилня AEG серия 9000 с технология SensiDry®. Уредът разполага с чувствителни сензори, които настройват програмата в зависимост от тъканите - деликатни, вълна, връхни дрехи. Технологията с термопомпа контролира температурата на сушене и движенията на барабана, за да гарантира перфектен краен резултат всеки път.

Пералня със сушилня AEG L9WBC61B

Пералня със сушилня AEG L9WBC61B

 • Уникалната пералня със сушилня с термопомпа ÖKOKombi с технология SensiDry® суши дрехите на щадящо ниски температури и спестява до 40% консумация на ел. енергия и вода при всеки цикъл в сравнение с другите перални със сушилня.
 • Технологията DualSense настройва подходящата температура и движения на барабана според различните материи.
 • Технолохия ProSense® автоматично настройва времето и консумацията на електроенергия, в зависимост от зареждането.
 • Програмата NonStop 3h/3kg се справя безпроблемно с пране и сушене на 3 кг. пране.
 • Програмата с пара не само освежава дрехите, но и отпуска нишките им, което спестява гладенето.

Изсушете всичко, което изпирате с технологията SensiDry

Изсушете цялото пране с пералня със сушилня AEG серия 9000 с технология SensiDry®. Нашата уникална пералня със сушилня с термопомпа ÖKOKombi с технология SensiDry® суши дрехите на щадящо ниски температури и спестява до 40% консумация на ел. енергия и вода при всеки цикъл в сравнение с другите перални със сушилня.