Ново за старо

Пълните условия на играта прочетете тук.

 

Electrolux Group работи в съответствие с изискванията на Общия регламент за защита на личните данни (ОРЗД/GDPR). За повече информация посетете: 

Уведомление относно защита на личните данни.

Пералня Lavamat 1958

Най-стария работещ уред AEG

Марката AEG е обичана и използвана от много поколения, затова решихме да подарим чисто нова пералня AEG L7FBE48S на притежателя на най-стария и още работещ уред AEG (едра бяла техника). Научете кой е той!

  • Открихем най-стария работещ уред AEG!

    Най-стария работещ уред AEG (едра бяла техника) е печка с модел AEG 2433153N, която е била закупена през през далечната 1940 г. Нашите колеги от централата на Electrolux Group направиха проверка на серийния номер и установиха, че печката е била произведена през 1934 г.!

  • Ето кой е:

  • Честито!

    Притежател на печката е г-жа Теодора Гогова, която предостави снимки и информация, както и видео, удостоверяващи, че уреда работи. Тя печели чисто нова пералня AEG L7FBE48S! Честито!

Ново за старо

Притежателят на най-стария и работещ уред AEG (едра бяла техника), печели чисто нова пералня AEG L7FBE48S.

Новата гама перални и сушилни AEG

Тук е новият революционен подход в грижата за любимите дрехи. Иновативната комбинация на AEG от потребителска обратна връзка и наука, превръща прането в много повече от почистване. Най-после можете да имате увереност при грижата дори за най-деликатните дрехи, с технология, която истински защитава нишките, цветовете и текстурите.