5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ 

Регистрация на гаранцията

За вашето спокойствие

За да осигури Вашия комфорт и спокойствие, AEG Ви подарява още 3 допълнителни години пълна гаранция към стандартните 2 години, които текат от момента на закупуването на уреда. По този начин Вие получавате общо 5 пълни години гаранция за Вашия нов уред! Участващи магазини: Технополис, Техномаркет, Зора, Техмарт, Техномикс, ЛибраГруп, Електросаунд. Промоцията важи за всички уреди едра бяла техника и прахосмукачки с марка AEG.

Пералня и сушилня AEG

Регистрирайте допълнителната гаранция

Регистрирайки Вашия уред за допълнителна 3-годишна гаранция, Вие получавате общо 5 години пълна гаранция за своя уред. За да направите успешно регистрацията на Вашия уред, моля да се запознаете с пълните условия на промоцията.

При невъзможност за боравене с онлайн регистрационната форма, моля да ни изпратите копие от попълнена последна страница на Вашата гаранционна карта (попълнени полета за адрес, модел, сериен номер и продуктов код), заедно с копие от доказателство за покупка (касов бон или друг финансов документ, с информация за дата и закупен артикул) на адрес София 1000, пощенска кутия 580. Задължително е да посочите и телефон за връзка и/или имейл за контакт, за по-бърза комуникация. За документи, изпратени по пощата важи датата на пощенското клеймо. При възникнали въпроси или затруднения, можете да се обадите на нашия център за обслужване на клиенти на безплатен номер 0800 46 019 от цялата страна или да ни пишете на е-мейл: aegservice@balkanstore.bg

Прочетете повече