AEG поставя фокус върху потребителското изживяване и иновативните решения на IFA 2018

Интуитивните уреди на AEG и гамата „умни“ аксесоари улесняват проблемните зони във всекидневието на потребителите

 

AEG акцентира върху иновациите в дома на международното технологично изложение IFA 2018 - уреди и аксесоари, предназначени да подобрят значително потребителското преживяване, разработени с помощта на обратната връзка от потребителите. От мултифункционалните и интуитивни фурни с пара за приготвяне на кулинарни шедьоври, през спечелилата редица награди съдомиялна с повдигаща се долна кошница ComfortLift, до свързаните уреди за пране и сушене, всички от тях наградени с отличието “best in class” за инсталация.

“Когато разработваме нови продукти, ние се фокусираме върху това как те биха улеснили всекидневието на потребителите ни. Поставяйки на първо място техните преживявания, ние се стремим да направим живота им по-приятен.“, сподели Дан Арлер, Главен изпълнителен директор за “Бяла техника” в Electrolux. „Потребителското изживяване зависи от интуитивността на уредите, качествения дизайн и надхвърлянето на очакванията на потребителите чрез забележителните резултати. На практика, това изглежда като отлично приготвено пиле в новата ви фурна, перфектно изпечени палачинки на новия ви котлон или мекия вълнен пуловер, който запазва формата си след изпиране в новата ви пералня.“, каза още Дан Арлер.


Иновации във вкуса

Фурната SteamPro с функция за пълна пара има три режима за готвене – с горещ въздух, с пара и комбинация от двете, за да може всяко ястие да е приготвено по подходящия за него начин. В режимът на комбинирано готвене, фурната изчислява автоматично нужния баланс между горещия въздух и парата. Без значение дали изпичате или гриловате месо, печете хляб, приготвяте изтънчени десерти или използвате функцията су вид (SousVide, срещана предимно в професионалните ресторанти), можете да готвите уверено с интуитивната помощ на фурната си. Тя сама ще определи нужното време за приготвяне на ястията, но имате и възможност за контрол над процеса на готвене, съобразно личните ви предпочитания.

Плотът SensePro разполага с безжична сонда без батерия, която се поставя в тенджерата или тигана по време на готвене за ултразвукова комуникация с плота. Това нововъведение задава и поддържа точната температура на храната, за да можете да приготвите съвършеното алангле, средно изпечено или добре изпечено ястие.

Хладилникът AEG MultiSpace с подвижен поднос за закуска SpinView предлага по-голяма височина, подвижни контейнери и отделни температурни зони, с които съхранението и подготовката на храната никога не са били толкова лесни. Подвижният поднос осигурява удобен достъп и прави подготовката на храната ефективна, позволявайки продуктите да бъдат директно пренесени до и от хладилника. Въртящият се на 360 ° поднос SpinView улеснява намирането на продуктите и по този начин намалява шанса те да останат забравени на дъното на хладилника и впоследствие изхвърлени. Друга новост в охлаждането е хладилникът UltraFresh+, който поддържа плодовете и зеленчуците свежи до седем дни, без загуба на хранителните им качества.

 

Оригиналната съдомиялна на AEG ComfortLift, носител на множество награди, вече е подобрена с технология QuickSelect - интуитивни плъзгащи контроли, които улесняват избора на програма. ComfortLift осигурява максимално улеснен достъп при разтоварване на съдовете, а благодарение на най-новата и иновативна функция SprayZone, съдомиялната дава до 50% по-добри резултати при измиване, в сравнение със стандартна програма. Завършекът на отличното изпълнение е пространството, достатъчно дори за най-високите чаши за вино и технологията AirDry.


Иновации в грижата за дрехите

Технологията AutoDose за серии перални машини 8000, 7000, 6000 представя свързаност, позволяваща прецизна грижа за дрехите. Управлявана чрез мобилното приложение My AEG Care, технологията AutoDose осигурява специална грижа за материите. Тежестта на зареждането се измерва чрез сензори и нужните за изпирането вода, енергия и време се преизчисляват автоматично. Подходящото количество перилен препарат се дозира и прибавя в точния момент, като по този начин се гарантират не само отлично изпиране, но и защита на материите, дрехите са по-меки и запазват свежия си аромат за по-дълго време.

Сушилнята AEG 9000 е подходяща за всякакъв тип материи. Уникалният ѝ скенер измерва нивата на влага в тъканите в дълбочина, за да предостави най-прецизното сушене за всеки вид тъкан. Благодарение на прецизната грижа, дрехите запазват оригиналния си вид за по-дълго: съхраняват се водоустойчивостта на връхните дрехи; формата на вълнените пуловери; мекотата на коприната и термо функциите на дрехите.