Информация за продукта

С равномерно разпределение на пара, парната ютия Delicate 6000 Ви помага да изгладите дрехите си бързо и лесно. Вграденият сензор разпознава кога ютията е оставена без надзор, а индикаторът за гореща плоча показва кога ютията е гореща.

Предимства

БЪРЗА И МОЩНА.

Радвайте се на оптимални резултати от гладенето с правилния баланс на топлина, пара и натиск. С равномерно разпределение на пара и бързо нагряване, е в готовност за гладене за 30 секунди.

УСТОЙЧИВА НА НАДРАСКВАНЕ ПЛОЧА GLISSIUM™ 175.

Устойчивата на надраскване плоча GLISSIUM™ 175 е снабдена с множество отвори за равномерно разпределение на парата и се плъзга с лекота върху дрехите.

БЕЗОПАСНА И ИНТУИТИВНА.

Вграденият сензор и 3-степенно автоматично изключване, изключват ютията автоматично, независимо дали сте я оставили върху дрехата, отстрани или в изправено положение. Индикаторът за гореща плоча на върха на ютията открива кога плочата е гореща.

ТЕХНОЛОГИЯ ПРОТИВ КАПЕНЕ.

Уверете се, че дрехите винаги изглеждат изгладени и безупречни, като минимизирате риска от оставяне на следи от вода. Биметал, възпрепятстващ капенето в ютията, предотвратява попадането на вода в парната камера, когато температурата е твърде ниска.

ФУНКЦИЯ ЗА АВТОМАТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ.

Удължете живота на Вашата ютия, като я защитите от натрупване на варовик. Решението против калциране FlushClean Ви помага да отстраните варовика, като промиете с вода през системата.

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels