Консумирана мощност (W)2500
Захранващо напрежение (Volt)220-240
Продуктов код (PNC)950 008 706
Информация за продукта
С равномерно разпределение на пара, парната ютия Delicate 6000 Ви помага да изгладите дрехите си бързо и лесно. Вграденият сензор разпознава кога ютията е оставена без надзор, а индикаторът за гореща плоча показва кога ютията е гореща.
AEG - Ютия - SI6-1-4MN
БЪРЗА И МОЩНА.

Радвайте се на оптимални резултати от гладенето с правилния баланс на топлина, пара и натиск. С равномерно разпределение на пара и бързо нагряване, е в готовност за гладене за 30 секунди.

AEG - Ютия - SI6-1-4MN
УСТОЙЧИВА НА НАДРАСКВАНЕ ПЛОЧА GLISSIUM™ 175.

Устойчивата на надраскване плоча GLISSIUM™ 175 е снабдена с множество отвори за равномерно разпределение на парата и се плъзга с лекота върху дрехите.

AEG - Ютия - SI6-1-4MN
БЕЗОПАСНА И ИНТУИТИВНА.

Вграденият сензор и 3-степенно автоматично изключване, изключват ютията автоматично, независимо дали сте я оставили върху дрехата, отстрани или в изправено положение. Индикаторът за гореща плоча на върха на ютията открива кога плочата е гореща.

AEG - Ютия - SI6-1-4MN
ТЕХНОЛОГИЯ ПРОТИВ КАПЕНЕ.

Уверете се, че дрехите винаги изглеждат изгладени и безупречни, като минимизирате риска от оставяне на следи от вода. Биметал, възпрепятстващ капенето в ютията, предотвратява попадането на вода в парната камера, когато температурата е твърде ниска.

AEG - Ютия - SI6-1-4MN
ФУНКЦИЯ ЗА АВТОМАТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ.

Удължете живота на Вашата ютия, като я защитите от натрупване на варовик. Решението против калциране FlushClean Ви помага да отстраните варовика, като промиете с вода през системата.

Man folding towels
Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки