Информация за продукта

Парната ютия Delicate 6000 Ви помага да изгладите дрехите си бързо и лесно. С равномерно разпределение на парата и индикатор за гореща плоча, показва кога ютията е гореща.

Предимства

БЪРЗА И МОЩНА.

Радвайте се на оптимални резултати от гладенето с правилния баланс на топлина, пара и натиск. С равномерно разпределение на парата и бързо нагряване, ютията е в готовност за гладене за 30 секунди.

УСТОЙЧИВА НА НАДРАСКВАНЕ ПЛОЧА GLISSIUM™ 175.

Устойчивата на надраскване плоча GLISSIUM™ 175 е снабдена с множество отвори за равномерно разпределение на парата и се плъзга с лекота върху дрехите.

ЗАСИЧА ТЕМПЕРАТУРАТА.

Винаги знаете кога е безопасно да приберете ютията си. Индикаторът за гореща плоча на върха на ютията отчита кога плочата е гореща.

ТЕХНОЛОГИЯ ПРОТИВ КАПЕНЕ.

Уверете се, че дрехите винаги изглеждат изгладени и безупречни, като минимизирате риска от оставяне на следи от вода. Биметал, възпрепятстващ капенето в ютията, предотвратява попадането на вода в парната камера, когато температурата е твърде ниска.

ФУНКЦИЯ ЗА АВТОМАТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ.

Удължете живота на Вашата ютия, като я защитите от натрупване на варовик. Разтворът против калциране FlushClean Ви помага да отстраните варовика, като промиете с вода през системата.

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels