Информация за продукта

Уверете се, че дрехите Ви са винаги в добра форма благодарение на оптималното плъзгане, допълнителната пара и противокапене.

Предимства

Оптимално плъзгане с идеално разпределение на топлината

Устойчивата керамична гладеща плоча SoftGlide™ с идеално разпределение на топлината Ви позволява да извършвате лесно и оптимално плъзгане, за да се погрижите за дрехите си както трябва.

Мощен парен удар за допълнителна грижа

Мощната струя пара Ви позволява да изгладите гънките хоризонтално или вертикално. Функцията за вертикална пара е идеална за гладене с пара на завеси, костюми, рокли и деликатни тъкани - директно върху закачалката.

Индикатор за гореща гладеща плоча за защита на кожата ви

С индикатора за гореща гладеща плоча SafeTouch™ Вие предпазвате кожата си от изгаряне, тъй като оборудването показва, когато гладещата плоча достигне по-високи температури или когато е достатъчно хладна, за да се борави и съхранява.

Лесно и удобно боравене

Удобство, независимо дали използвате или поддържате ютията си в най-добрия й вид. Устройството против капене предотвратява изтичането на вода от гладещата плоча, когато избраната температура е твърде ниска, докато за по-дълъг живот и ефективност функцията за автоматично почистване предотвратява натрупването на котлен камък в ютията.

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels