Информация за продукта

С изключително лесно настройване, Delicate 7000 е готов за използване за секунди. Забравете за дъската за гладене – Delicate 7000 глади с пара директно на закачалката. Просто го вземете, винаги когато дрехите Ви се нуждаят от освежаване или изглаждане.

Предимства

Преминава мощно през гънките.

Комбинация от пара и гладеща плоча за ефикасно изглаждане. Delicate 7000 е достатъчно мощен и адаптивен, за да проникне дори и през най-упоритите влакна.

Премахва до 99,99% от бактериите.*

Delicate 7000 гарантира, че дрехите Ви са безупречни, освежени и готови за носене. Гладенето с пара е бърз и лесен начин за освежаване на дрехите между пранетата или за обновяване на облеклата, които дълго време са стояли в гардероба.

*Тест, проведен от SGS въз основа на китайските стандарти за уреди за гладене на дрехи с пара QB/T 5200-2017 през септември 2020 г. за бактерии тип ешерихия коли (CICC® 10389™), стафилококус ауреус, подвид ауреус (ATCC® 6538™) и кандида албиканс (CICC® 1965™) в рамките на 1 минута гладене с пара на температура над 120°C.

Ефективност без усилия.

Ефективна грижа за Вашите дрехи без усилия. Специалният дизайн и гладещата плоча GLISSIUM™ позволяват гладко плъзгане и гарантират безупречно облекло без отпечатани остри ръбове. За максимален комфорт, използвайте заключващото устройство и гладете с пара без усилие.

Отделящ се резервоар за вода.

Няма нужда да носите уреда до станцията за зареждане на вода. Напълно отделящият се резервоар за вода означава лесно сваляне и пълнене.

Аксесоарите имат значение

За проникване в по-дебели тъкани като деним, специално проектираната четка просто се прикрепя към гладещата плоча. Ръкавицата и торба 2 в 1 предпазват ръката Ви от парата и могат да се съхраняват лесно.

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels