Информация за продукта

Ултразвуковата писалка за премахване на петна е предназначена за упорити петна - от мастило до кафе - като предварително третира дрехите преди да бъдат изпрани. Прилага се върху проблемната зона. Оставете водата и перилния препарат да заработят заедно с ултразвуковата технология. След това изперете за впечатляващи резултати при различните тъкани.

Предимства

Ултразвуковата технология отпуска петната преди тъканите дори да бъдат изпрани.

С ултразвуковата писалка за отстраняване на петна дрехите излизат по-чисти след прането. За петна от мастило до разляти напитки, ултразвуковата технология се грижи за тях. Просто третирайте предварително всяко петно с писалката и очаквайте ефективни резултати.

Петна, предварително обработени с ултразвуковата писалка, се почистват по-лесно при пране.

Обработвайте петната с ултразвуковата писалка преди пране за по-добри резултати. От мастило до кафе и червило - всичко се изчиства благодарение на най-доброто в ултразвуковата технология.

Ултразвуковата писалка за премахване на петна е ефективна към петната и деликатна към тъканите.

Ултразвуковата писалка за премахване на петна се грижи по-добре за дрехите, отколкото при ръчно пране. Ограниченото триене свежда щетите до минимум, като в същото време е ефективна към петната и нежна към тъканите.

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Имате проблем?

Прочетете помощните материали и получете помощ на страницата ни за Поддръжка, за да намерите бързо решение и да сте готови да продължите.

Гаранция

Поздравления за закупуването на Вашия AEG уред.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да резервирате услуга или да получите отговори на други Ваши въпроси. На Ваше разположение сме по телефон и електронна поща.