Информация за продукта

Хладилникът с фризер 8000 Cooling 360° има множество въздушни канали, които осигуряват постоянно охлаждане. Това запазва храната на всеки рафт. Иноксът придава елегантен, първокласен завършек на Вашата кухня

Предимства

До всеки ъгъл. Цялостно охлаждане. С Cooling 360°

Запазете качеството на храната със стабилна температура и влажност в целия хладилник. Интериорът от инокс впечатлява с дизайна си. Ефективните отвори бързо възстановяват студенината след всяко отваряне на вратата и предотвратяват развалянето на храна.

Изчистени линии и качествени материали за хармонична визия.

Елегантният, съвременен дизайн на хладилника е оживен с качествени материали за модерна и изискана кухня.

Персонализиран за всеки вкус с CustomFlex®

Съхранението на всички пресни продукти под ръка е от ключово значение за създаването на вкусни ястия. С CustomFlex® можете да персонализирате хладилното пространство по Ваш вкус. Пренаредете поставките бързо и лесно, за да увеличите максимално пространството за съхранение.

Специално нискотемпературно отделение Extra Chill за Вашите меса и сирена.

Забавете зреенето на любимите си сирена и мезета, като ги съхранявате в отделението Extra Chill. Зоната поддържа по-ниска температура от останалата част на хладилника.

Насладете се на десет години спокойствие с новата гаранция на компресора.

Десетгодишната гаранция на компресора Ви осигурява максимално спокойствие. Гаранцията включва труд, транспорт, отстраняване и зареждане с газ, обща поддръжка и разходи за обслужване.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels