Информация за продукта

Фризерът 5000 OptiSpace предлага много възможности за съхранение, с изобилие от място между рафтовете. Всички фризерни кутии могат лесно да се отделят и прикрепят отново за лесно и удобно съхранение.

Предимства

Вертикален фризер за оптимално съхранение. OptiSpace.

Големият фризер за вертикално замразяване е идеален за семейства, с достатъчно пространство между рафтовете. Всички чекмеджета могат лесно да се отделят. За превъзходно, удобно съхранение.

AEG - Свободностоящ фризер - AGB332E2AW

Бързо отваряща се врата. Само с един лесен жест имате бърз достъп до вътрешността.

Имате лесен достъп до фризера със система за бързо отваряне на вратата. При натискане на дръжката, вратата се избутва навън.

AEG - Свободностоящ фризер - AGB332E2AW

Функцията Frostmatic на фризера позволява бързо замразяване, за да се запазят хранителните вещества на продуктите.

Функцията Frostmatic активира максималната мощност на замразяване, така че Вашата прясна храна замръзва възможно най-бързо. След това фризерът се връща към стандартните си настройки.

AEG - Свободностоящ фризер - AGB332E2AW

Насладете се на десет години спокойствие с новата гаранция на компресора.

Десетгодишната гаранция на компресора Ви осигурява максимално спокойствие. Гаранцията включва труд, транспорт, отстраняване и зареждане с газ, обща поддръжка и разходи за обслужване.

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Имате проблем?

Прочетете помощните материали и получете помощ на страницата ни за Поддръжка, за да намерите бързо решение и да сте готови да продължите.

Гаранция

Поздравления за закупуването на Вашия AEG уред.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да резервирате услуга или да получите отговори на други Ваши въпроси. На Ваше разположение сме по телефон и електронна поща.