Информация за продукта

Комбо плотът MultiBridge обединява мощен индукционен плот и въздушна екстракция в един майсторски уред. Дизайнът на кухнята вече не се ограничава до това къде може да се постави абсорбатор. Насладете се на свободата в дизайна с удобството на хибриден плот.

Предимства

Минималистичен дизайн и удобство при готвенето с комбо плот.

Комбо плотът е комбиниран уред с въздушна екстракция и мощен индукционен плот. Предоставя неограничени възможности за иновативен дизайн в кухнята. Изключително удобство и модерен, минималистичен изглед.

С Hob2Hood екстракцията се регулира автоматично, за да съответства на температурата на плота.

Технологията Hob2Hood позволява автоматична екстракция по време на готвене. Ако увеличите или намалите температурата на плота, вентилаторите на абсорбатора ще се адаптират спрямо температурата. По този начин можете да се фокусирате изцяло върху Вашата храна.

Възползвайте се от повече пространство и създайте нови смели вкусове с Multibridge.

Нека вкусът заеме централно място с функцията MultiBridge. Насладете се на подобрено разпределение на топлината, автоматично изравняване на мощността и равномерно нагряване на по-големи съдове или планча грилове. Издигнете готвенето на по-високо ниво и се забавлявайте.

Комбо плотът винаги предоставя отлични резултати с подвижната решетка за екстракция.

Решетката за екстракция в центъра на комбо плота е напълно подвижна. Осигурява достъп до алуминиевия филтър за мазнини и високоефективния филтър за миризми отвътре за безпроблемна поддръжка и продължителна работа на уреда.

Отделно сензорно управление за всяка зона на комбо плота.

Контролирайте настройките на температурата и екстракцията с прецизното сензорно управление на индукционния плот. Всяка зона на комбо плота има отделно управление на мощността. За ясен преглед и лесен начин за промяна на настройките за нагряване и екстракция.

Аксесоари

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels